03.10.2014 “Misterele noptii” de Nora Roberts-Colectia “Carti Romantice”

03.10.2014 “Misterele noptii” de Nora Roberts-Colectia “Carti Romantice”

Misterele noptiiVineri, 03.10.2014 apare cartea Misterele noptiide Nora Roberts. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

“Declan Fitzgerald a fost intotdeauna rebelul familiei, dar nici macar el nu isi poate intelege impulsul de a cumpara un conac paraginit de langa New Orleans. stie doar ca, din primul moment, Manet Hall l-a fermecat si, cand i se iveste posibilitatea, fostul avocat nu poate rata ocazia de a-si implini visul.
Hotarat sa redea conacului vechea splendoare, se apuca temeinic de munca, bizuindu-se pe propriile forte. Zilele petrecute in izolare totala isi pun insa amprenta asupra lui; incepe sa aiba viziuni din trecut si sa fie cuprins o tristete si o spaima insuportabile – senzatii de care este constient ca nu-i apartin. Potrivit legendelor locale, casa este bantuita, iar convingerea lui Declan in existenta unei prezente supranaturale devine tot mai profunda odata cu trecerea timpului.
Numai compania fermecatoarei Angelina Simone reuseste sa-l distraga de la serile singuratice si, curand, pasiunea dintre ei devine tot mai puternica. insa frumoasa creola are, la randul ei, o legatura surprinzatoare cu Manet Hall, si, inainte ca tinerii sa poata spera la un viitor impreuna, trebuie sa desluseasca un secret intunecat, adanc ingropat vreme de un secol.”

Sursa Carti Romantice

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

6 COMMENTS

  1. Gata,am cumparat-o!
    Sigur o sa-mi placa,doar e autoarea mea preferata :p
    Dupa ce o citesc vin si va spun cum mi s-a parut!

  2. Eu am citit-o deja, asadar nu o mai cumpar. Plus filmul vazut, asadar sunt acoperita pe toate planurile :)

  3. Eu am citit cartea, o am pe cea aparuta la editura Lider. Este o poveste superba, are de toate: mister, suspans, un conac paraginit, fantome si perceptii extrasenzoriale si, bineinteles o frumoasa poveste de dragoste din prezent impletita cu una din trecut. Mi-au placut foarte mult si descrierile tinutului de la marginea apei, a mlastinii si a vietuitoarelor ei, de fapt Nora Roberts este o maestra a descrierilor si a modului in care te introduce in atmosfera cartii!

  4. Am citit-o,mi-a placut mult,dar…pentru cat de complexa a fist cartea as fi vrut un final cu o mai multa activitate.Fantimele alea puteau macar sa mai tranteasca o usa inainte sa plece. :)

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro