06.09.2014 “Un gentleman imposibil” de Loretta Chase-Colectia “Iubiri de poveste”

06.09.2014 “Un gentleman imposibil” de Loretta Chase-Colectia “Iubiri de poveste”

Un gentleman imposibilAstazi, 06.09.2014 a aparut cartea “Un gentleman imposibil de Loretta Chase. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Rupert Carsington, cel de-al patrulea fiu al contelui de Hargate, este considerat dezastrul acestei familii aristocrate. Chipes si nesabuit, are un talent deosebit de a intra in cele mai nebunesti necazuri. Totusi, nu i s-a intamplat niciodata ca problemele sa-l impiedice sa-si duca mai departe viata usuratica… pana acum. Aflat in Egipt, inchis in cea mai temuta temnita din Cairo, isi da seama ca singura lui scapare este sa accepte propunerea periculoasa a unei vaduve fermecatoare.
Daphne Pembroke, specialista in vechile scrieri egiptene, s-a obisnuit ca lumea sa nu puna mare pret pe abilitatile ei intelectuale, caci in Anglia anilor 1820 nici o doamna care se respecta nu este apreciata pentru eruditie si inteligenta. Disparitia lui Miles, fratele ei, o determina sa infrunte orice pericol pentru a-si salva singura ruda pe care o mai are. Iar pentru asta are nevoie de ajutorul unui barbat, fie el si unul pe care il dispretuieste pentru superficialitate. Dar in arsita desertului inhibitiile dispar, chiar si cei mai nepotriviti parteneri descopera ca au cel putin o pasiune comuna…”

Sursa Carti Romantice

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

3 COMMENTS

  1. Eu mâine merg după ea.Am vorbit cu tanti de la chioşc să mi-o păstreze.Mulţumim pentru detalii, gagicilor! :*

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro