25.10.2014 “O dragoste periculoasa” de Sabrina Jeffries-Colectia “Iubiri de poveste”

25.10.2014 “O dragoste periculoasa” de Sabrina Jeffries-Colectia “Iubiri de poveste”

o dragoste periculoasaA aparut cartea “O dragoste periculoasa” de Sabrina Jeffries. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

“Pentru a face dovada legitimitatii sale, Griff Knighton trebuie sa incheie un targ cu contele de Swanlea: sa o ia de nevasta pe una dintre fiicele acestuia, dupa care va primi in schimb documentul doveditor. Totusi, Griff gaseste metoda perfecta de a evita sa devina captiv intr-o casnicie nedorita: sa faca schimb de identitate cu omul lui de incredere in timpul vizitei lor la domeniul Swan Park si astfel sa fie liber sa caute actul dorit in deplina libertate! La urma urmei, nu are de gand sa se insoare cu vreo virgina banala doar ca sa isi revendice titlul de drept… insa Griff nu se asteapta s-o cunoasca pe indrazneata si voluptuoasa Rosalind, care poate impinge chiar si un sfant spre pacat – iar Griff este departe de a fi un sfant.
Nici Rosalind nu vrea sa fie partasa la planul ca ea sau surorile ei sa se marite cu mostenitorul bogat al tatalui sau – iar pe omul lui de incredere il considera chiar si mai insuportabil! Este evident ca arogantul barbat se poarta de parca este obisnuit sa i se faca mereu voia; cu toate astea, scanteile care se aprind de fiecare data cand sunt impreuna o fac sa isi doreasca pe zi ce trece tot mai mult. Este ceva periculos – si misterios – in legatura cu acest barbat… Va indrazni sa isi riste inima pentru un om ale carui secrete pot distruge o dragoste pe care si-o doreste pentru totdeauna.”

Sursa Carti Romantice

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

1 COMMENT

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro