Lover Eternal, J.R.Ward(Black Dagger Brotherhood #2)-Iubit Etern (vol. 2 din seria Frăţia Pumnalului Negru)

Veşnic Îndrăgostit
Primul volum al acestei serii a fost publicat de Editura Leda/ Nopţi de patimă.

   Dacă în primul volum citim povestea lui  Wrath, un vampir sexi şi tulburător, ultimul vampir pursange de pe pămănt, şi Beth, o femeie frumoasă, puternică şi pasională, care se dovedeşte a fi sufletul său pereche, în volumul doi aflăm povestea lui Rhage. Ce ar trebui reţinut: în primul volum facem cunoştinţă cu toţi cei şase, fiind prezentaţi cu defecte şi calităţi, dar şi cu ceea ce sălăşluieşte în interiorul lor. Din acest motiv seria devine şi mai fascinantă, asta pentru că veţi dori să-i descoperiţi pe fiecare şi să le aflaţi poveştile. Ar fi cea mai mare bucurie a noastră ca şi cititori, dacă această seria s-ar continua, ar fi publicată şi la noi.

Prezentare pentru volumul doi.

 

   În negura nopții, în Caldwell, New York, se află terenul mortal al unui război furibund între vampiri și asasinii lor. Există și o bandă secretă, o frăție ca nicio alta – șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Posedat de o bestie criminală, Rhage este cel mai periculos din Frăția Pumnalului Negru. Rhage este vampirul cu cel mai feroce apetit din cadrul Frăției. El este cel mai bun luptător, cel mai impulsiv și cel mai vorace amant – pentru că în el arde un blestem nemilos aruncat de Fecioara Scrib (Scribe Virgin).

   Posedat de întuneric, Rhage se teme de momentul în care dragonul ce sălășluiește în el se va dezlănțui, devenind astfel un pericol pentru toți cei din jurul lui. Mary Luce, supraviețuitoarea multor vicistitudini, este aruncată fără știre în lumea vampirilor, sprijinită de protecția lui Rhage. Cu un blestem ce-i amenință viața la rândul ei, Mary nu caută iubirea. Ea și-a pierdut credința în miracole cu ani în urmă; dar când atracția animalică intensă a lui Rhage se transformă în ceva mult mai emoțional, el știe că el trebuie să și-o însușească pe Mary. Mary va fi doar pentru el. Și, în timp ce dușmanii lor se apropie, Mary se luptă cu disperare să câștige viața veșnică alături de cel pe care-l iubeşte…

 

9 COMMENTS

  1. Primul vol a avut un mare succes,nu inteleg de ce nu traduc si celelalte volume?Stie cineva??

  2. Eu tot mai sper ca se va traduce si la noi aceasta serie extraordinara! Poate la alta editura, daca la Leda nu se poate.

  3. Am citit 13 volume in engleza,sunt extraordinare,fiecare dintre ele spune povestea cate unui vampir
    o imaginatie fara limite are aceasta scriitoare

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.