Carti scrise de Penelope Douglas

Carti scrise de Penelope Douglas

Penelope DouglasPenelope Douglas este scriitoare si profesoara la Las Vegas. Nascuta in Dubuque, Iowa, este cea mai mare dintre cele cinci fete ale familiei. Penelope a absolvit Universitatea Northern Iowa, dobandind diploma de licenta in Administratie Publica, pentru ca tatal ei ii spusese ca este neaparat nevoie sa obtina acea licenta. Apoi. A urmat cursurile unui Mater in Stiintele Educatiei la Loyola University, in New Orleans, pentru ca ura administratia publica.

Intimidare este primul ei roman.

Seria Fall Away

1. Bully (2013)-Intimidare

1.5. Until You (2013)

2. Rival (se asteapta aparitia in august 2014)

3. Falling Away (se asteapta aparitia in ianuarie 2015)

Corrupt (se asteapta aparitia in 2015)

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

SIMILAR ARTICLES

3 COMMENTS

  1. inca nu am reusit sa citesc cartea tradusa la noi,dar dupa parerile despre carte cred ca o sa imi plasca.Am sa revin cu comentari si o nota cat de curand :D
    Multumesc fetelor :p

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro