Cavalerul de Aur de Jennifer Blake-Colectia “Iubiri de poveste”

Cavalerul de Aur de Jennifer Blake-Colectia “Iubiri de poveste”

Cavalerul de Aur de Jennifer Blake

Titlul original: Seduced by GraceCavalerul de Aur
Cotatie Goodreads: 3.68

Seria The Three Graces: 1. Rasplata unui rege (By His Majesty’s Grace-2011), 2. Capcana inimii (By Grace Possessed -2011), 3.Cavalerul de Aur (Seduced By Grace -2011)

Cărţi scrise de Jennifer Blake

                                                                            DETALII CARTE

 Anul 1497-Anglia

Romantism medieval combinat cu dragoste, onoare, intriga.

Regele Angliei, Henric al VII-lea, i-a aranjat casatoria celei mai tinere surorile dintre cele trei gratii-Lady Marguerite Milton. Barbatul ales de el, un personaj dur nu este pe placul tinerei. Dar, iat-o in fata faptului implinit si singura ei scapare este sa ceara ajutorul omului care candva ii promisese protectie. Mesajele ei catre David erau disperate!
David, numit si Cavalerul de Aur, castigandu-si numele pe drept, nu sta pe ganduri si o rapeste de sub nasul escortei de care era inconjurata. Cu zece ani in urma el i-a promis devotamentul lui. Si-a facut si un juramat de-a o proteja si de-a o iubi cast pe micuta Marguerite. El nu se poate casatori cu ea din cauza unui juramant cavaleresc si nu ii ramane decat sa o protejeze.

In ciuda atractiei ramane neclintit in angajamentul sau.
Cei doi sunt prinsi in complotul monarhului si a conspiratorilor de York.
Marguerite isi da prea tarziu seama ca, a fost momeala, pionul principal de-al atrage pe David in intrigile tesute de regele Henric. David este un potential rival la tron si din aceasta cauza ambele tabere incearca sa comploteze impotriva lui.
Indragostita de cavalerul ei, Marguerite este disperata. In ce parte se uita isi da seama ca David nu are prea multe optiuni. Daca cavalerul ei nu va razbi prin acest hatis: ori rebelii il va nimici, ori regele il poate executa.
Iubirea si viata se dovedesc mai importante decat orice alt blestem.

Cum vor reusi sa scape din aceasta tesatura de paianjen? David va renunta la juramantul facut? Care este deznodamantul acestei povesti?
Cartea “Cavalerul de aur” de Jennifer Blake, apare in colectia “Iubiri de poveste” si poate fi achizitionata impreuna cu ziarul Libertatea in data de 28.02.2015.

Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

4 COMMENTS

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro