Cel mai tandru libertin de Elizabeth Hoyt -Colectia “Iubiri de poveste”/13.02.2016

Cel mai tandru libertin de Elizabeth Hoyt -Colectia “Iubiri de poveste”/13.02.2016

Cel mai tandru libertin de Elizabeth HoytCel mai tandru libertin de Elizabeth Hoyt

Sâmbată, 13.02.2016  apare cartea “Cel mai tandru libertin” de Elizabeth Hoyt, volumul 9 din seria Maiden Lane.  Cartea face parte din Colecţia Iubiri de poveste“ şi poate fi achiziţionată  de la chioşcurile de vânzare presă împreună cu ziarul Libertatea.

Afectată, cuviincioasă și cumpătată, Eve Dinwoody este profesionalismul întruchipat când vine vorba despre protejarea investițiilor fratelui ei. Însă, când acceptă să țină sub control baierele pungii ducelui de Montgomery și să verifice modul în care sunt cheltuiți banii acestuia pentru refacerea celei mai cunoscute grădini de agrement din Londra, Eve se trezește că are de înfruntat un ticălos arogant și mânios, care nu se lasă controlat.

Desfrânat și nerușinat, Asa Makepeace nu are timp pentru o mironosiță zgârcită ca Eve. În calitate de proprietar al unei grădini de agrement căreia și-a dedicat aproape toată viața, are destule bătăi de cap cu soprane egoiste și cu tenori temperamentali. Nici prin gând nu-i trece să lase o aristocrată să o facă pe șefa cu el ‒ oricât de ademenitoare ar fi ea. În ciuda lipsei sale de experiență când vine vorba despre teatru ‒ și a confruntărilor dure pe care le are cu Asa ‒, Eve este hotărâtă să transforme grădina Harte’s Folly într-un succes răsunător.
Dar, cu cât se străduiește mai tare să facă față încăpățânatului crai, cu atât îi e mai greu să ignore farmecul seducător și magnetismul lui irezistibil. Nu încape îndoială că focul ce arde mocnit între ei este imposibil de ignorat ‒ iar încercarea de a-l înăbuși este o luptă deja pierdută pentru amândoi.

Preţ ziar + carte = 13,99 lei

Editura Alma/Litera

Sursa: Cărţi Romantice

10 COMMENTS

  1. Eu o gasesc luni k maine nu ma duc in oras nici daca ma plateste cineva. :) Maine e zi de leneveala!

  2. Multumesc pentru prezentare ! Imi place foarte mult colectia Iubiri de poveste ! Autoarea Elizabeth Hoyt este una dintre preferatele mele ! :p

  3. Am citit cartea si mi-a placut foarte mult. Mi-a placut personajul Asa pentru ca a stiut sa o protejeze de la bun inceput pe Eve si nu a respins-o desi stia ca ea il poate “ruina”. M-a binedispus :)

Leave a Reply