concurs Sergiu Somesan

Concurs Sergiu Someşan

Prieteni, astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga un pachet de cărţi acordate de autorul Sergiu Someşan.

1 PACHET DE CĂRŢI-1 CÂŞTIGĂTOR

Sergiu Someşan (n. 8 decembrie 1954, Reghin, judeţul Mureş, România) este un scriitor român de science-fiction şi fantasy contemporan.
În 2000, publică volumul de povestiri SF Să n-o săruţi pe Isabel (Editura Arania, Braşov).
În 2001, apare a doua sa carte, Radiestezia — realitate şi mister (Editura Arania, Braşov) — aceasta dorindu-se un eseu asupra paranormalului. Pe 8 decembrie 2001, îi apare al doilea volum de proză scurtă fantastică, Carte de magie (Editura Arania, Braşov).
Postat iniţial integral pe internet, Apocalisa după Ceauşescu (Editura Vremea, 2012) este primul său roman, debutul unei proiectate trilogii din care vor mai face parte Apocalipsa după Virgil şi Apocalipsa Omului-oglindă.

Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea. Vă plac autorii români contemporani? Ce autor v-a impresionat? Ce carte?
2. Like paginii de facebook–Literatura pe tocuri
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţisetările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.

ATENŢIE CONDIŢIILE DE PARTICIPARE!

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi. 

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 10.10.2015-18.10.2015.

Pachetul de 3 cărţi este oferit de autorul Sergiu Someşan

concurs Sergiu Somesan
Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prinrandom.org.Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicatde la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

 

 

Review overview
5
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

25 COMMENTS

  1. Da, îmi plac mult scriitorii români, și interbelici și cei contemporani. Doar câteva exemple: Augustin Buzura, Ion Dodu Bălan, Eugen Barbu, M. Preda, Valentin Iacob, (dintre cei dispăruți A. Păunescu, Nina Cassian, ..o…și aici ar fi f. mulți de enumerat!). Și pentru că văd ca an de apariție a unui roman de-al d-voastră la editura „Arania” 2000, vă pot spune că Daniel Drăgan a fost cel care m-a îndemnat să scriu și ceea ce gândesc, iar prima apariție literară, a fost în revista „Astra” din Brașov pe când dânsul era redactor – șef.

  2. Facebook: Andreea Pandelea

    Linkul de pe facebook: https://www.facebook.com/dreea.kitsune/posts/1064002770300708?pnref=story

    Da, îmi plac autorii contemporani, chiar foarte mult. Un scriitor pe care l-aș putea recomanda, și care se află și printre preferații mei, este autoarea Adina Speteanu. Nu aș putea recomanda o carte de la ea, ci o serie întreagă, și anume seria Dincolo de moarte, cu primele trei volume publicate, dintr-un total de patru: „Destine pierdute”, „Jocul secretelor” și „Îngeri de gheață”. Seria este apărută la Editura Tritonic.

  3. Îmi plac autorii români contemporani, au un nou vibe iar felul în care scriu e foarte realist .Am citit cărțile Cristinei Nemerovschi, Irinei Binder și cea a lui Andrei Ciobanu. Dar dintre toți pur și simplu îl ador pe Andrei Ciobanu și a lui carte Suge-o Ramona. E cea mai genială carte, atât de realistă dar și amuzantă în același timp.O ador efectiv și recitesc capitole sau fragmente ori de câte ori mă simt mai tristă și pur și simplu mă înveselește.
    Fb: Lavinia Vasilescu
    https://www.facebook.com/lavy.vasilescu/posts/1040693705963521?pnref=story

  4. Da. Îmi place cum scrie Dan Lungu, Cristina Nemerovschi, Anda Docea, Florin Irimia, Corina Ozon, Ana Săndulescu. Scriitorii contemporani scriu bine, scriu cu drag și de aceea se fac plăcuți publicului 🙂 Ar fi mult mai mulți de menționat. Dintre toate cărțile de până acum, Anda Docea – Camere de hotel, mi-a plăcut extrem de mult.

  5. Like FB: Horatiu Gabriel De
    Share FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1488996378070941&id=100008817796862
    Am mai multi autori romani contemporani, pe care imi place sa-i citesc si voi enumeara cativa alaturi de cartile citite si preferate de mine din ce au scris: Dan Lungu (Fetita care se juca de-a Dumnezeu), Adrian Telespan (Cimitirul), Cristina Nemerovschi (trilogia Sange satanic), Flavius Ardelean (Îmblânzitorul apelor), Oliviu Craznic (…si la sfarsit a mai ramas cosmarul), Dan Dobos (Abatia) si nu cel din urma Mircea Cartarescu (Frumoasele straine).

  6. Bineinteles ca citesc si nu de mult am citit o carte care m-a cutremurat datorita mesajului dur transmis si anume „Fetia care se juca de-a Dunezeu” scrisa de Dan Lungu.
    I-am citit si „Sunt o baba comunista”, dar a fost de alt nivel si cu o alta tema, fiind opusa primei (ce are o incarcatura emotionala trista si perfida), cel putin prin faptul ca este scrisa cu mai mult umor si haz, iar actiunea poate fi digerata cu placere…
    Despre Sergiu Somesan inca nu i-am citit vreo carte, dar voi lua aminte la titlurile sale si la recenziile lor.
    FB: Emi Smint
    Share: https://www.facebook.com/emi.smint/posts/1692093487597683

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.