Cum să te însori cu o moştenitoare de Lorraine Heath

Cum să te însori cu o moştenitoare de Lorraine Heath

Cum să te însori cu o moştenitoare – Lorraine Heath

Titlul original: To Marry An Heiress
Colecţia Iubiri de poveste-Libertatea-16.01.2016
Cotaţie Goodreads: 3.87

Seria Fetele din Fortune / Daughters of Fortune

1 The Outlaw and the Lady – Doamna şi nelegiuitul
2 To Marry a Heiress – Cum să te însori cu o moştenitoare
3 Love with a Scandalous Lord  – Gentlemanul seducător
4 An Invitation to Seduction – Invitație la seducţie

Multe din cărţile scrise de Lorraine Heath, au legătură între ele. Câteva personaje din această serie sunt copiii personajelor create de autoare în seria „Rogues In Texas”.

Love With A Scandalous Lord, dă tonul pentru prima cartea din seria „The Lost Lords”-As An Earl Desires.

DETALII CARTE –Cum să te însori cu o moştenitoare

Devon Sheridan, conte de Huntdon este disperat. Din cauza administrării defectuoase a tatălui său, moşia familiei se prăbuşeşte, iar chiriaşii pe care îi are vor rămâne pe drumuri. Singura lui speranţă de-a redresa situaţia este să prindă o moştenitoare.
Georgina Pierce şi tatăl ei Nathaniel, se potrivesc de minune planului său. Nathaniel este venit din Texas, nu are un titlu, are în schimb o avere fabuloasă, dar ştie că îşi doreşte să urce pe scara nobilimii, în special datorită fiicei lui. Din acest motiv, Devon a ales mireasa potrivită.
Nathaniel Pierce, oricât îşi doreşte el ca fiica lui să nu mai fie atacată şi privită de sus de snobii societăţii, nu vrea ca fiica lui să credă că este aruncată în braţele unui individ doar ca pe un aranjament.

Stabileşte nişte condiţii pe care le pune contelui: Să o facă pe fiica lui să creadă că acesta o iubeşte pe ea ca persoană, nu averea ei.
Devon amuzat de aceste condiţii, ce i se par aiurea, acceptă. Şi cu toate acestea, deşi înţelegerea este încheiată, să fie în avantajul tuturor, fără obligaţii ale inimii din partea lui numai de faţadă, cu mulţumirea tatălui că se preface îndrăgostit, se ivesc tot felul de situaţii ce duc la lovituri neaşteptate şi răsturnări de situaţie.
Georgina (Gina), este o tânără modestă, ascultătoare, aparent fragilă, dar în esenţă are unul dintre cele mai puternice caractere. Ştie că nobilul frumos a propus titlul în schimbul averii, dar din momentul în care dansează primul lor vals în sala de bal şi se află în braţele lui îşi dă seama că acest lord poate deveni periculos, să-i bantuie gândurile şi să-i cucerească inima.
Dar, mai întâi ea va trebui să-l înveţe că cele mai importante lucruri nu sunt banii şi nici poziţia socială, ci iubirea. Va reuşi?

Devon Sheridan este un bărbat foarte atrăgător, imposibil de frumos, dar complicat. El munceşte pe brânci pentru a salva de la ruină familia, nu-l interesează nimic altceva, deşi este nobil şi se presupune că aceştia nu muncesc, ci huzuresc. Este împărţit între muncă şi trecut, o soţie decedată, frivolă şi avidă după bani, el fiind cel rănit. Nu mai crede în dragoste, a fost prea secătuit în iubirea lui de tânăr cu inima zburdalnică. Nu mai crede în femei, totul este o prefăcătorie.
Dar, descoperă o pasiune neaşteptată la proaspăta lui soţie inocentă, ce îl zguduie, şi în curând ajunge să aştepte cu nerăbdare zilele şi nopţile petrecute în compania ei. Dar inima? Dragostea?
Când o relaţie se bazează pe obiective materiale, oare poate dragostea şi fericirea să se strecoare şi să dărâme fundamentul?

Cartea: „Cum să te însori cu o moştenitoare”-Lorraine Heath, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 16.01.2016.

Autor: Iasmy

12 COMMENTS

  1. mersi iasmy!clar o cumpar,imi plac cartile din colectia asta,sint relaxante si amuzante

  2. Maine o cumpar si eu ! Imi plac mult cartiile autoarei care au aparut la Iubiri de poveste! locco_smiley_37

  3. Ah, ce bine e cand se inverseaza rolurile :)) mi-a scapat, dar cred ca o mai gasesc pe la vreun chiosc… maine dimineata ma duc la colindat 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.