Cum sa-ti dresezi dragonul de Cressida Cowell-Editura Nemi

Cum sa-ti dresezi dragonul de Cressida Cowell-Editura Nemi

Cum să-ţi dresezi dragonul de Cressida Cowel

Data apariţiei 17.02.2017
Titlu original: How to train your dragon
Colecţia Nemi
Autor: Cressida Cowell
Traducător Cristina Jinga

   SUGHIŢ STRAŞNICUL STAVRID AL III-LEA, formidabil luptător cu sabia şi îmblânzitor de dragoni, a fost cel mai mare Erou Viking care a existat vreodată.

   Va putea să treacă Sughiţ de Programul de Iniţiere într-ale Dragonilor cu un dragon ştirb şi să se lupte cu Dragonus Maritimus Giganticus Maximus înainte că acesta să devoreze toţi vikingii de pe Insula Tontului? E timpul că Sughiţ să înveţe să fie un adevărat Erou.

   „Plină de glume bune, desene amuzante şi scene dramatice, e o carte absolut minunată.“ Independent on Sunday

   Categoria de vârstă: +7 ani

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant şi cărtureşti

   Sursa: Editura Nemira

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

5 COMMENTS

  1. piticii sigur se vor simti bine sa o citeasca. Daca are imagini, atunci va fi cu bonus.

  2. Chiar nu stiam ca a aparut si o carte cu aceeasi denumire precum filmul cu dragonul acela, care mi s-a parut extrem de simpatic. Chiar daca nu ma dau in vant dupa carti, pare tare faina din mica ta introdusere in lumea filelor de poveste. O s-o incerc si eu. In fond, in fiecare dintre noi se afla un suflet de copil.

  3. Știu ca mă uitam la desenul animat cu frățiorii și îmi plăcea foarte mult. Deși e copilăros, e super! :) Cred ca voi citi și eu cartea.

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro