Diavolul cu ochi albastri de Lisa Kleypas

citeste recenzia

La Editura Miron a aparut cartea “Diavolul cu ochi albastri” de Lisa Kleypas si poate fi comandata.

Scurta descriere:

Autoare a mai multor bestseller-uri in New York Times, Lisa Kleypas revine cu una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste scrise vreodata !
El este Hardy Cates. Un milionar care si-a facut mulți dusmani ca sa poata ajunge in fruntea unei companii petroliere de top din Houston. Prin vene ii curge singe fierbinte. si se gindeste doar la razbunare.
Ea este Haven Travis. in ciuda averii familiei, ea refuza sa urmeze drumul ales de alții. Iar cind se marita cu un barbat pe care familia ei nu-l accepta, viața ei se inscrie pe o panta periculoasa.
Au trecut doi ani. Haven s-a intors acasa. De data aceasta este hotarita sa-si apere cu grija inima. Iar Hardy Cates, dusman declarat al familiei sale, este ultima persoana pe care si-ar dori-o in pragul casei ei…ca sa-i puna inima pe jar…

Sursa Editura Miron

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

10 COMMENTS

  1. Si eu de-abia astept cartea, continuare la Numai in bratele tale, unde l-am intalnit prima data pe Hardy Cates.
    Si, oricum, Lisa Kleypas e una din preferatele mele.

  2. Abia astept si eu aceasta carte pentru ca este de Lisa Kleypas, pentru ca sunt nerabdatoare sa aflu povestea lui Hardy si pentru coperta!! :p

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!