Elizabeth Hoyt autorul lunii martie

Elizabeth Hoyt autorul lunii martie

elizabethElizabeth Hoyt este o cel mai bine vândut autor New York Times de historical romance. A publicat romane contemporane și sub pseudonimul de Julia Harper. În prezent locuiește in Illinois împreună cu soțul și cei doi copii.

The Princes trilogy
1. The Raven Prince (Noiembrie 2006)-Înger și demon
2. The Leopard Prince (Aprilie 2007)-O dragoste nepotrivită
3. The Serpent Prince (Septembrie 2007)-Inocență pierdută
4. The Ice Princess (nuvelă) (August 2010)

Legend of Four Soldiers Series
1. To Taste Temptation (Mai 2008)
2. To Seduce A Sinner (Noiembrie 2008)
3. To Beguile A Beast (Mai 2009)
4. To Desire A Devil (Noiembrie 2009)

Maiden Lane Series
1. Wicked Intentions (August 2010) Dorințe ascunse
2. Notorious Pleasures (Februarie 2011) Plăceri vinovate
3. Scandalous Desires (Octombrie 2011) O pasiune imposibilă
4. Thief of Shadows (Iulie 2012) Fantoma din St. Giles
5. Lord of Darkness (Februarie 2013) Lordul întunericului
6. The Duke of Midnight (Octombrie 2013)-Ducele nopții
7. Darling Beast (Octombrie 2014)-Dragul meu necunoscut
8. Untitled (2015)
9. Untitled (2015)

Julia Harper
Hot (Ianuarie 2008)
For the Love of Pete (Ianuarie 2009)

Site-ul oficial al autoarei este :http://www.elizabethhoyt.com/

15 COMMENTS

  1. Foarte frumoasa rubrica si foarte la obiect. Sunt de acord cu cele trei autoare : Sarah MacLean, Teresa Medeiros si Elizaneth Hoyt.

  2. Într-adevăr scrie frumos Elizabeth Hoyt.Cartea “O pasiune imposibilă” mi-a plăct tare mult! :D

  3. Ma bucura faptul ca in 2015 va aparea cartea cu numarul 8 al seriei.Dearest Rogue,povestea lui Phobe Batten,sora lui Lady hero din Placeri vinovate.Phoebe mi-a atras atentia in carte si chiar imi doream o poveste si pentru ea…Problemele sale de vedere,aspectul diferit de sora sa…ma intreb cu va fi cartea ;)

  4. Pentru 2015 am inteles ca este anuntata si cartea cu Asa, fratele lui Winter! Ce frumos sunt construite si evolueaza toate personajele! ;)

  5. Ella, sa stii ca mi-am indreptat privirea si spre Asa..sa aflu ce afaceri invarte el de este asa secret totul .Acum pot spune ca Hoyt se numara printre preferate – stie sa atraga cititorul cu niste povesti atrenante si picante ..sunt ca niste prajiturele de care nu ne saturam :(

  6. Asa e, Alina, cand citesc cartile ei, nu ma grabesc sa termin, sa nu ma despart pre repede de personaje. Si ordinea mea la primele 3 carti din Maiden Lane e tot aceeasi ca a ta! Imi pare rau ca nu a reusit sa ia premiul Rita anul asta, a fost nominalizata!

  7. Alina, ma bucur ca in sfârșit te-ai apucat de cărțile autoarei :) ! Mie mi-a plăcut stilul ei… Si cartea preferata este ” dorințe ascunse”, urmată îndeaproape de ” inger si demon” .

  8. Acum ,dupa ce i-am citit cartile aparute la noi pot spune ca in acceptiunea mea ,o depaseste pe Amanda Quick – ofera mai multa picanterie,personaje feminine descurcarete(Quick mai aduce in prim plan femeia naiva),nu se teme sa adauge erotism ,iar povestile nu seamana intre ele .O scriitoare de nota 10!!!

Leave a Reply