Harry Potter and the Cursed Child- impresii și păreri personale

    ATENȚIE! ACEST ARTICOL ESTE PLIN DE SPOLIERE! Este adresat celor care au citit deja „Harry Potter and the Cursed Child” sau care nu au citit încă, dar nu-i deranjează să afle înainte ce se întâmplă. Dacă vreți să aflați ce se întâmplă direct din carte, OPRIȚI-VĂ ACUM!

   Ia că am citit și eu controversata carte nou apărută! Atâtea păreri negative și contrariate, încât nu puteam rămâne indiferentă. Sunt fan Harry Potter, am crescut cu Harry Potter, de la 12 la 18 ani, așa că nu puteam rezista. O să mă întrebați după atât timp, tot la Harry Potter ai rămas? Nu pot decât să răspund prin celebra replică: „After all this time? Always!” Cunoscătorii știu!

Este ciudat să apară o carte nouă Harry Potter după atât timp. E ca și cum… ar reapărea Voldemort.

  Despre cât de dezamăgiți sunt fanii de această ultimă carte s-a scris mult. Despre cât de aiurea e totul, la fel. Și eu am păreri negative, dar hai să nu fiu cusurgioaică și să încep cu ce mi-a plăcut:

 1. Evoluția lui Draco

   M-a surprins plăcut personajul care a devenit Draco. Aceasta întărește ideea principală a seriei, că
alegerea primează în fața vicisitudinilor vieții.

Articolul îl puteţi citi integral pe sorinaciocarlan.blogspot.ro

Sorina Ciocârlan (Sorina Ciocârlan)-Redactor/N-ar fi multe de spus: îmi place să scriu şi să citesc, ceea ce şi fac pentru site-ul www.bibliocarti.com şi mai nou, pentru Literatură pe tocuri:). Colaborez şi cu fabricadebranduri.com, unde scriu articole pe diverse teme. Am colaborat cu Romedic, unde am scris articole de specialitate (psihologie, psihiatrie), având pregătire în domeniu (am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi un master în Psihologie Clinică la aceeaşi facultate). Printre autorii preferaţi se numără Agatha Christie, Rodica Ojog-Braşoveanu, Haralamb Zinca, dar apreciez orice carte bine scrisă. Sper ca acesta să fie începutul unei frumoase colaborări. Bine v-am gasit!

7 COMMENTS

 1. Si eu am ramas cu Harry Potter in suflet, intrucat am crescut cu aceasta serie. Cartea aceasta inca nu mi-am cumparat-o, parca am o oarecare retinere. Mi-e teama ca citind-o, voi strica toata magia pe care mi-a inspirat-o aceasta serie. Am acceptat ideea ca povestea a ajuns la final, poate atunci mi-ar fi placut o continuare. Dar dupa atatia ani, si intr-un stil diferit, parca mi se pare putin “trasa de coada” treaba asta cu continuarea seriei.

  • Da, stiu ce spui :). si eu am crescut cu seria si m-am gandit la acelasi lucru, mai ales ca auzeam peste tot pareri negative. dar ca fan, n-am putut lasa sa treaca :))) oricare pareri negative as fi auzit, tot a trebuit sa vad eu cu ochii mei :) cred, totusi, ca piesa chiar e ca lumea, noi am citit doar libretul.

 2. Nu o sa citesc articolul. :)))
  Eu nu am citit niciun volum din Harry Potter, si chiar mi-am propus ca anul acesta sa cumpar cateva volume sau cate imi permit. :D :D Vazusem ecranizarile de mai multe ori, dar mereu mi-am dorit cartea, deci mai bine nu citesc. :))

  • Oricum, daca nu ati citit nici un volum nu ati intelege mare lucru. Asa ca da, mai bine cititi inainte toate volumele.

 3. Imi pare rau , dar eu cand aud de Harry Potter ma ia cu mancarimi :p de nervi. Nu am citit cartile, dar nici nu vreau. Am vazut cateva imagini din film si nu mi-a placut. De altfel, nici actorii. Stiu ca este o prostie. Cum sa nu itit placa ceva ce nu ai citit. Cu toate acestea, nu ma atrage. Cineva mi-a spus ca atunci cand vine vorba de Harry Potter, cititotii se impart in doua categorii: cei care iubesc la nebunie seria si cei care o uars. Eu, categoric, intru in a doua categorie .

  PS ei, nu aruncati cu pietre :p :D

  • Vaaaaiiiii, nu va place Harry Potter, un sacrilegiu! glumesc, desigur :)))). Inteleg, se poate intampla, cum pe mine nu ma atrag Urzeala tronurilor, Twilight, filmele cu supereroi sau cartile romantice. Fiecare cu gusturile lui. Si inteleg si atitudinea de a nu citi respectiva carte, ma regasesc. Daca nu ma atrage sa citesc ceva, n-o fac. Desi nici pe mine nu ma atragea la inceput Harry Potter si acum nu-mi imaginez viata fara el :)))

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!