Colectia Carti Romantice publicata de Lira isi provoaca miile de cititoare sa celebreze luna iubirii asa cum numai ele stiu sa o faca: prin romantismul inspirat din paginile cartilor preferate. Campania Iubesti sa citesti! ia startul chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day, si se incheie pe 24 februarie, de Dragobete.

In aceasta perioada, pagina de Facebook Carti Romantice va fi gazda unui concurs al celor mai emotionante si neasteptate declaratii de dragoste. Cititoarele isi aleg un titlu de carte editata de Lira si compun din el o declaratie de dragoste. O suta dintre aceste declaratii vor fi premiate in carti din colectiile Lira si Thriller, ce vor merge catre destinatarul declaratiei, iar opt vor fi publicate in volumul cu numarul 196, Revelatia, de Mary Jo Putney. 

Si pentru ca iubirea trebuie impartasita, cititoarele au ocazia de a se reintalni pe 17 februarie, de la ora 19.00, la Luna Cafe & Bistro, pentru a discuta despre cele mai recente aparitii din colectiile romantice, despre seriile si personajele pe care le indragesc si despre aparitiile viitoare. Ceaiul aromat si frumoasele momente de dans asigurate de Soft Step le vor purta pe participante pe taramul iubirii. in plus, fiecare participanta va primi in dar cartea Sezonul pasiunilor de Sarah Maclean.

Pentru detalii legate de campania Iubesti sa citesti! va invitam sa urmariti pagina de Facebook Carti Romantice. 

Sursa Comunicatedepresa.ro

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

1 COMMENT

  1. Succes celor care participa!eu sunt o romantica,dar nici chiar asa…cu dulcegariile nu ma ocup :D eu sunt o persoana ferma,viata din ziua de azi este grea,asa ca nu o mai indulcesc. :( nu sunt genul declaratiilor de dragoste,dar de asteptat le astept :p

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!