Jurnalul unui Adam-Vol.1, de Bogdan Marcu

Editura Bookzone

Număr pagini: 252

   Primul volum al cărții mele, „Jurnalul unui Adam”, este o poveste despre un anume Adam (evident, nu?) și primele sale experiențe cu reprezentantele sexului frumos.

   Pe scurt, cartea este asemenea unui traseu, pe care cu toții (cel puțin, noi bărbații) îl știm: senzația primei îndrăgosteli – primele partide de sex – prima iubire – prima dată când înșelăm – primele regrete apăsătoare – primele lupte pentru a recuceri ceea ce sperăm să nu fi pierdut.

   Și, pentru că nu-i bine să trecem prin viață ca gâsca prin apă, desprindem niște lecții care ne vor ajuta pe drumul spre fericirea în doi.

   În cele 252 de pagini, am încercat să-ți ofer un plus de încredere, atât în tine, cât și în ceilalți din jurul tău. Și, nu în ultimul rând, am încercat, în linii fine, să te introduc în sexualitate, un subiect ce nu ar trebui să fie tabu pentru secolul XXI.

    Această carte, zic eu, este bună pentru femei, pentru a înțelege câtuși de puțin mintea bărbaților și bună pentru bărbați, pentru a nu mai repeta anumite greșeli.

Sursa foto şi text> Editura Bookzone

5 COMMENTS

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!