Lansare de carte ,,Un glont pentru Julieta” de Tony Mott–Gaudeamus 2016

Lansare de carte ,,Un glont pentru Julieta” de Tony Mott–Gaudeamus 2016

by -
10

Lansare de carte ,,Un glonţ pentru Julieta” de Tony Mott–Gaudeamus 2016

   Mi-am dorit foarte mult să o cunosc pe Tony Mott–Antoaneta Galeş şi am avut ocazia să particip la lansarea cărţii ei ”Un glonţ pentru Julieta” continuarea romanului “Julieta avea un pistol”, apărută anul trecut.
Am cunoscut o persoană caldă, deschisă, emoţionată, exact aşa cum mi-am imaginat-o citindu-i blogul ”antrenor de fericire.ro”, dar bucuroasă că au venit mulţi cititori.
M-a încântat şi întâlnirea cu Monica Ramirez, în sfârşit reală, care ne-a prezentat-o pe Tony Mott, dar ne-a făcut şi o mică prezentare a conceptului de roman Mystery&Thriller. Întâlnirea cu Monica, cu care am mai avut ocazia să discut doar virtual, a fost ca şi când am fi fost prietene de-o viaţă, care s-au reîntâlnit şi îşi reiau poveştile de unde le-au lăsat. Monica şi-a prezentat şi ultima carte lansată ”Recviem pentru un asasin” din seria “Alina Marinescu”.
Tot aici am mai întâlnit câţiva autori pe care îi citesc cu drag: Anamaria Ionescu cu al ei “Zodiac”-volumul doi al seriei “Sergiu Manta”; Bogdan Hrib care şi-a lansat ultimul volum al seriei cu Stelian Munteanu-“Patimile doamnei ministru”. Am avut ocazia să-i cunosc pe Teodora Matei, Lucia Verona, Michael Haulică şi Dănuţ Ungureanu, autori cu care am interacţionat doar în mediul virtual.

Mult succes în continuare tuturor.arci-si-tony

10 COMMENTS

  1. Ma bucur ca te-ai întâlnit cu atâtea autoare bune!te invidiez,iar la autori le doresc mult succes si multe cărți scrise!

  2. Ma bucur ca te-ai întâlnit cu atâtea autoare bune!te invidiez,iar la autori le doresc mult succes si multe cărți scrise!

  3. Cred ca Tritonic a avut o initiativa excelenta in a promova genul si romancierii autohtoni ai genului. Cu scriitoare atat de talentate, putem urma modelul scandinav prin care s-a reusit impunerea romanului politist nordic, nu numai in plan national ci si international.

  4. Ma bucur pentru tine, Arci pentru ca ai avut ocazia de a participa la un asemenea eveniment. :)

  5. Ma bucur pentru tine, Arci, ca ai reusit sa iti intalnesti cativa dintre autorii indragiti. Sunt sigura ca a fost o zi de neuitat! :*

  6. Ma bucur pentru tine Arci! Mi-ar fi placut sa fiu si eu prezenta la Gaudeamus. Asta e, din pacate :( . Poate la anul

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro