Legaturi primejdioase de Nora Roberts-Colectia “Carti romantice”

Legaturi primejdioase de Nora Roberts-Colectia “Carti romantice”

Legaturi primejdioase de Nora Roberts

Titlul original: The Collectory

Categoria: Thriller

 Lila Emerson, este o tanara care are grija de casele oamenilor bogati cand acestia sunt plecati. In paralel, in timpul ei liber scrie romane de fictiune pentru tineri. Ii place sa observe oamenii si obiceiurile lor si de aici ii vin si idei pentru ceea ce scrie.

Tocmai se mutase intr-un apartament de lux din New York City, unde are grija de casa proprietarilor plecati in vacanta, si lucreaza la cel de-al doilea roman al ei. Isi ia o pauza dupa ce a stat cufundata in personajele ei imaginare si incepe sa priveasca si sa observe ce este in jur. Are o priveliste minunata asupra apartamentelor din vecini. Avand in vedere ca are o fascinatie pentru a observa, inevitabil in bagajul ei se gaseste si un binoclu. Priveste catre apartamentul opus si vede cum o silueta din umbra impinge o femeie peste balustrada balconului. O vede cum cade de la inaltime si pluteste ca un ambalaj, aterizand pe trotuar. Este martora involuntara a unei crime-sinucideri, nestiind bine despre ce este vorba.

Lila, cheama imediat politia si se trezeste implicata in ancheta desfasurata de acestia. Ceea ce parea a fi o sinucidere este in fapt o crima.

Principalul suspect este Olivier Archer, iubitul victimei, dar este si acesta gasit mort. Verdictul: o sinucidere dupa ce si-a ucis iubita.

Asther Archer, un celebru pictor, plin de succes, provenind dintr-o familie bogata, fratele lui Olivier, este chemat la sectia de politie, pentru a i se aduce la cunostinta faptele si pentru a ridica din lucrurile fratelui sau. Nu-i vine sa creada ca fratele lui este un ucigas si un sinucigas in acelasi timp. Aici face cunostinta cu Lila, despre care afla ca a fost martora la ce se intamplase. O roaga sa-i povesteasca fiecare amanunt stiut si nestiut sa-si faca o idee  despre cele intamplate. Politia descopera la foarte scurt timp ca, Olivier nu este persoana care a ucis-o pe tanara, deoarece la autopsie s-au descoperit substante in corpul lui care dovedesc ca era inconstient in momentul caderii femeii. In acest moment Ash, este ferm convins ca cineva i-a omorat fratele si pe iubita acestuia si este hotarat sa afle cine si de ce.

Ash, este atras de Lila din primul moment, si nici ea nu ramane indiferenta. Din acest moment cei doi petrec mult timp impreuna incercand sa descopere adevaratul criminal. Nu numai ca este atras de ea, dar artistul din el il face sa-i ceara si sa-i pozeze. Atractia dintre ei incet, incet incepe sa ajunga la un alt nivel, se construieste o poveste de iubire frumoasa si plina de amuzament, evident cu suisuri si coborasuri. Desi ceea ce-i aduce impreuna este o tragedie cei doi gasesc ceva de care nu erau constienti-au nevoie unul de altul.

Amandoi se angajeaza intr-o misiune de a descoperi adevarul, incat devine o lupta proprie cu iz de razbunare.

In prima parte asistam la construirea relatiei dintre cei doi protagonisti, iar a doua parte este plina de o sumedenie de crime si cadavre, iar ei sunt atrasi intr-o lume nebuna si neintelesa. Cineva colectiona aceste cadavre, dintr-un anumit motiv. Dar cine mai exact si de ce?

Amanuntele se vor afla in cartea “Legaturi primejdioase” de Nora Roberts. Aceasta face parte din Colectia “Carti romantice” ce apare impreuna cu revista Libertatea pentru femei, din data de 09.05.2014 (vol.1) si 16.05.2014 (vol.2)

NOTA: Aceasta este o descriere care vine in intampinarea cartii, sa ne putem forma o mica idee despre ce este vorba.

 Autor: Iasmy
 
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

5 COMMENTS

  1. Multumim ,Iasmy! mi-ai satisfacut curiozitate cu aceasta descriere privind aceasta carte , clar am sa o cumpar imreuna cu vol 2., oricum Imi place enor cum scrie Nora Roberts :p :D

  2. Se poate să nu o cumpăr şi eu? :)) Iasmy, m-ai făcut curioasă! :) Deja am vorbit cu bătrânelul de la chioşc să-mi ţină cartea! :p

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro