O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries-Colectia “Iubiri de poveste”

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries-Colectia “Iubiri de poveste”

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries

Titlul original: After The AbductionO rapire cu urmari neasteptate

Seria Swanlea Spinsters : 1. O dragoste periculoasa (A Dangerous Love-20oo), 2. O iubire celebra (Notorious Love-2001), 3. O rapire cu urmari neasteptate (After The Abduction-2002),4.Dance of Seduction-2003, 5.Married to The Vicount-2003

Cotatie Goodreads: 3.92

DETALII

Dupa doua sezoane la Londra si o multime de petitori care roiesc in jurul ei fermecatoarea Julieta Laverick inca tanjeste dupa un singur om: Morgan Pryce, ticalosul elegant care a rapit-o acum doi ani. Dar hotararea ei de-a afla adevarul despre Morgan nu s-a estompat in acest timp, gandurile ei zburau neancetat catre misteriosul ticalos contrabandist. In adancul inimii ei, Morgan ramane barbatul de care s-a indragostit.

Soarta o aduce fata in fata cu fratele geaman al lui Morgan,-Sebastian care ii aduce o veste socanta despre iubitul ei misterios. Morgan Pryce a disparut pe mare si este considerat mort.

Acest Sebastian care este identic ca si fizic, care miroase si saruta la fel ca Morgan, o face pe Julieta sa devina suspicioasa. El jura ca nu este Morgan, dar Julieta este acum si mai hotarata sa desluseasca misterul.

Sebastian Blakely, Baron Templemore, nu indrazneste sa admita ca el este cel pe care Julieta il urmareste- si cu atat mai putin sarut lui dupa care ea inca tanjeste. Marturisirea ca, el a fost cel care a rapit-o nu ar aduce decat dezastru si scandal pe amandoi. Cu toate acestea, cum poate el sa o convinga pe Julieta sa se lepede de iubitul din visul ei cand tot viseaza sa o tina in brate din nou?

Julieta respinge ideea de nestatornicie si nu isi imagineaza cum de se poate indragosti atat de repede de un alt barbat. Adevarat, identic dar totusi diferit de misteriosul inimii ei.

Ce ascunde Sebastian? Oare reuseste Julieta sa afle adevarul? Cat de intunecat poate fi acesta? De ce Sebastian a ales aceasta cale?

Sabrina Jeffries ne ofera un roman de divertisment si o poveste cu multe intrebari, dar si plina de pasiune.

Cartea “O rapire cu urmari neasteptate” de Sabrina Jeffries apare in Colectia “Iubiri de poveste”, sambata, 24.01.2015 impreuna cu ziarul Libertatea.

Autor: Iasmy

19 COMMENTS

  1. Mi-au placut primele doua povesti ale surorilor Laverick!! De-abia astept sa cunosc si povestea Julietei! :)

  2. Sa ratam noi pe Jeffries?Si mai ales ca abia asteptam ce se va intampla cu Julieta..si Morgan…Pardon..Sebastian!! :(

  3. Super ! Chiar imi doresc sa o citesc. Cred ca este foarte interesanta. Nu am mai citit nicio carte scrisa de Sabrina Jeffries pana acum, asa ca de ce nu as incepe cu aceasta ?

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro