Poldark. Warleggan - Poldark. Warleggan

Poldark.Warleggan de Winston Graham-Colecţia Cărţi Romantice-29.07.2016

Vineri, 29.07.2016, apare cartea Poldark.Warleggan de Winston Graham, în colecţia ,,Cărţi Romantice”. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

     După decizia neinspirată de a renunța la o mină care se dovedește prosperă, Ross Poldark își riscă toate economiile într-o speculație foarte periculoasă. Din nefericire, noua afacere nu se ridică la înălțimea așteptărilor, iar asta îl face să se afunde tot mai mult în datorii. George Warleggan, rivalul dintotdeauna al lui Ross Poldark, profită de situație și cumpără polița în schimbul căreia Ross garantase cu moșia Nampara. Când află însă și de decizia lui Elizabeth de a se recăsători cu George Warleggan, Ross se simte trădat și, turbat de furie, recurge la un gest care îi pune în pericol relația cu Demelza și zdruncină din temelii încrederea acesteia în el.
Temându-se că l-a pierdut pe Ross pentru totdeauna și dorindu-și răzbunare, Demelza se aruncă nebunește în brațele căpitanului McNeil, căutând o aventură de o noapte care însă eșuează lamentabil.
În mijlocul acestui haos financiar și sentimental, familia Poldark se pare că se confruntă cu dezastrul pe toate planurile…

Sursa text şi foto: Cărţi Romantice

9 COMMENTS

  1. Am luat toate volumele de pana acum, doar ca astept sa se completeze seria, apoi le voi citi. Oricum, am destule carti care isi asteapta randul la citit.

  2. Eu zic pas. Nu m-a atras de la bun inceput asa ca nu are rost. Am sa dau o sansa ecranizarii. Poate o sa imi placa.

  3. Cee .. povestea cartii in sine, nu ma atrage atat de mult. Este o carte ce destainuie un sentiment pierdut.. o iubire trădată .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.