Prins in capcana de J.D ROBB -Colectia ,,Romantic Suspense”

Prins in capcana de J.D ROBB -Colectia ,,Romantic Suspense”

 Prins in capcana de J.D ROBB

Titlul original: Calculated in Death03

Seria: In Death-book 36

Genul: Suspans futurist

Undeva in anul 2060

In Manhattan Upper East, pe treptele din fata unui complex financiar, o femeie este gasita moarta. Deposedata de toate obiectele de valoare, totul indica un potential jaf. Majoritatea politistilor chiar sunt convinsi de acest lucru, in afara de locotenentul Eva Dallas.

Eva Dallas, este cel mai bun politist din New York City, casatorita cu unul dintre cei mai bogati oameni-Roarke, sot care o sustine, o intelege si o ajuta cand are nevoie.

In acest caz alaturi de Eva, se afla si partenera si prietena acesteia-Delia Peadbody, careia ii place in special sa lucreze sub acoperire, si inca un personaj colorat -politistul McNab.

De ce Eva nu crede ca a fost un jaf? Deoarece impreuna cu Peadbody, au gasit dovezi care indicau ca, victima a fost ucisa in interior si aruncata in fata scarilor.

Victima este Marta Dickenson, contabil specializat in audit, mama iubitoare, casatorita cu fratele unui judecator.

Pe masura ce ancheta avanseaza, un motiv potential se contureaza atunci cand fisierele Martei sunt luate la cercetat. Nu exista o lista de suspecti, dar sunt cateva afaceri pe lista contabilei, care aratau ca exista ceva fraudulos la mijloc. Eva se intreaba daca nu cumva aceasta a fost ucisa pentru a acoperi activitatile frauduloase ale unui posibil afacerist implicat. Pentru asta are nevoie de ajutorul unui cunoscator in finante si cel mai bun nu poate fi decat sotul ei Rourke. Deci echipa se complecteaza cu inca un membru. Din acest moment are loc o serie de cercetari, de intrebari, gasire de dovezi, si mai ales cine si de ce mai exact a vrut aducerea la tacere a contabilei. Cine se ascunde in umbra si incearca sa musamalizeze afaceri dubioase. Este clar ca, pistele duc catre clientii pe care ii avea, dar oare vom asista la o surpriza in ceea ce ii priveste?

In afara de ancheta si depistarea criminalului, nu lipsesc nici scenele fierbinti dintre cei doi soti. Multi intrebandu-se ce a vazut Roarke la Eva? Un barbat puternic, sexy, care te face sa il placi la nebunie! Acest barbat este plin de entuziasm si stimulat intelectual in compania sotiei si nu numai atat cei doi se completeaza reciproc. Ea este jumatate lui, chiar daca ceilalti nu inteleg.

Un episod interesant este si intalnirea cu Nadine Furst, reporter pentru canal75 si autoarea cartii Icove, care va avea premiera in aceasta poveste. Carte despre un caz celebru al locotenentului Eva Dallas, dupa care se face si un film. Este un eveniment in desfasurare prezentat in povestea de fata, dar Eva nu este foarte entuziasmata. Ea trebuie sa participe la lansare, sa calce pe covorul rosu sa asiste la petrecerea de dupa, lucruri care nu o incanta. Deoarece toti par mai interesati de ceea ce poarta decat de cazurile pe care le rezolva, dar va trebui sa faca fata si acestui fapt.

Investigatia continua alaturi de sotul ei si partenera Peadbody, intersectandu-se si cu alte personaje secundare, si intrebarea care se pune este: Oare vor reusi sa descurce itele aceste impletituri facute inteligent?

O crima care implica bani, o pasiune conjugala, dialoguri ca intre prieteni, toate la puteti descoperi in cartea Prins in capcana de J.D ROBB, care apare in Colectia ,,Romantic Suspense” impreuna cu ziarul Libertatea, din data de 26.05 2014.

 Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

2 COMMENTS

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro