Reviews Demonic & Reviews Angelic !

Reviews Demonic & Reviews Angelic !

Dragi prieteni, ne-am gandit sa introducem o noua rubrica pe site-ul nostru. In aceasta rubrica putem scrie:pareri, impresii despre cartile citite care ne-au placut si care nu ne-au placut. Pareri sangerose si pareri pozitive (angelice :)) !
Credem ca, fiecare dintre noi am citit carti care ne-a placut, sau care nu ne-au placut si vrem sa aducem in atentie si acest aspect. Vor fi pareri personale, impresii ale noastre ca si cititori individuali.
Oricine doreste isi poate scrie parerea referitor la cartile citite.Nu sunt recenzii sunt doar impresii, pareri – bune, mai putin bune, dar care pot fi de ajutor si celorlalti cititori.

Rugaminte: Daca doriti sa va scrieti parera asupra unei carti, sa nu uitati sa precizati: Titlul, Autorul, Editura.

Sa ne citim cu bine!

 

7 COMMENTS

 1. Ok,si sa spag gheata!
  Acum citesc Jeanine Frost-La jumatatea drumului spre mormant,ed Leda,dupa recenzia Alinei si imi place :D :D :D
  Pana acum am avut batai,hoinareli prin baruri si muscaturi,si acum am ajuns la…. :p
  Pana aici cartea m-a prins :D

 2. Super rubrica.deci pot sa imi spun parerea fara recenzi :(
  Acum citesc LIsa JAkson-PAcatul original,o carte cu un suspans la cote maxime,dar si cu o poveste de dragoste.ESte ceva de speriat sa stii ca vei fii victima,doar prin asemanarea ta unui tipar. :D

 3. Mili si nu mai scriem la recenzii cititori? Sau aici doar ne dam cu parerea despre ce citim ? Sau despre recenziile fetelor?

  Atat de tare m-a tentat alina cu recenzia de azi ca am mers la Librarie si am cumparat cartea.

 4. Fetelor, recenziile cititori sunt diferite, aici sunt doar impresii si pareri despre cartile care nu v-au placut, sau v-au placut. Aici nu trebuie sa spuneti prea multe decat impresii si sa dezvaluti cate putin.La recenzii cititori sunt cartile care au complexitate de scriere. Sunt separate! Aici puteti posta doar daca vreti sa stim parerea vostra despre o carte.
  Cred ca toate am citit asa multe carti incat cred ca avem ce sa spunem.
  Asa ca, la recenzii cititori inainte. Recenzii demonice-angelice idem, dar cu mai mult tupeu.

Leave a Reply