Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean-Colectia “Iubiri de poveste”

Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean-Colectia “Iubiri de poveste”

Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean

Titlul original: The Season Sezonul pasiunilor

Cotatie Goodreads: 3.90

Lady Alexandra Stafford nu isi doreste sa se casatoreasca, dar mama ei viseaza ca Alex sa isi gaseasca un sot respectabil si bogat, iar pentru asta trebuie sa participe la sezonul londonez.

Alex este o tanara de 17 ani, inteligenta, independenta cu vointa proprie calitati pe care le-a dezvoltat in timp. Este destul de greu sa locuiesti intr-o casa plina de frati mai mari si prietenii lor, asa ca, a trebuit sa invete sa detina puterea. Pentru ea sa participe la sezonul de vanatoare din Londra este ceva extrem de plictisitor, iar ideea de a-si gasi un sot si mai plictisitoare. Este convinsa ca se va plictisi de moarte printre toti acei tineri dandy, ce isi etaleaza titlurile si isi scot in evidenta aspectul.

Ca sa indulceasca atmosfera si sa indure bine sezonul, alaturi de ea vor fi si prietenele ei din copilarie Vivi si Ella, doua tinere care se pare gandesc cam la fel. Toate vor casatorii din dragoste!

Dar ceea ce pare la inceput plictisitor in Sezon, incepe sa se dovedeasca a fi periculos. Descoperirea unui spion tradator, o crima misterioasa, si incercarea de-a se gasi dragostea adevarata schimba cu totul principiul de inceput.

Cand contele Blackmoor este ucis in mod misterios, Alex decide sa-l ajute pe fiul acestuia- Gavin-un visator dar diabolic de frumos-sa descopere adevarul. De aici incep lucrurile sa capete un alt contur deoarece in timpul investigatiilor sentimentele tinerei Alex incep sa creasca fata de frumosul Gavin.

Toate trei tinerele se vad inconjurate de mister, spionaj si crima iar Sezonul devine fierbinte.

O poveste in care prietenia, spionajul, crima, dar mai ales dragostea se impletesc si plictisul dispare.

Cartea : “Sezonul pasiunilor” de Sarah MacLean, apare in colectiaIubiri de poveste” impreuna cu ziarul Libertatea in data de 29.11.2014.

Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

9 COMMENTS

  1. Cartea este independenta, nu face parte din nicio serie deocamdata. As fi scris in prezentare daca era componenta unei serii. Mie mi s-a parut o carte cu tineri si despre tineri un fel de YA, mai historical asa. :)

  2. Am terminat de citit cartea.Eram curioasa in acest debut literar al autoarei si pot spune ca a fost pe gustul meu! Cel mai mult mi-a placut prietenia dintre cele 3 fete : Alex,Ella,Vivi.Mi-a placut si Gavin desi imi venea sa-i dau vreo doua pt ca era cat pe ce sa o curteze pe Penelope si pt ca se incapatana sa nu tina cont de sentimentele ce le avea pt Alex.Adorabili au fost si parintii fetei… Uite ca se poate sa ne bucuram si de un historical romance cu adolescenti.Simt ca merita nota 10 !

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro