Suflet vrajit de Johanna Lindsey-Colectia “Iubiri de poveste”

Suflet vrajit de Johanna Lindsey-Colectia “Iubiri de poveste”

Suflet vrajit de Johanna Lindsey

Titlul original: The Magic of YouSuflet vrajit
Seria Malory-Anderson Family: 1. Iubesti doar o data (Love Only Once-1985), 2. Pasiune si tandrete (Tender Rebel-1985), 3. Jocul seductiei (Gentle Rogue-1990) 4. Suflet vrajit (The Magic Of You-1993), 5.Say You Love Me-1996, 6.The Present-1998, 7.A Loving Scoundrel-2004, 8.Captive Of My Desires-2006, 9.No Choice But Seduction-2008, 10.That Perfect Someone-2010, 11.Stormy Persuasion-2014.
Cotatie Goodreads: 4.15

DETALII CARTE

O adevarata Malory …

Frumosa si nerusinat de indrazneata, tanara Amy este o Malory in toata fiinta ei, la fel de salbatica si nesabuita ca si incorigibilii ei veri de sex masculin. Ajunsa la varsta maritisului Amy si-a pus ochii pe unul dintre cei mai nepotriviti parteneri-capitanul navei americane care odinioara aproape i-a spanzurat unchiul pentru piraterie.
Amy are o personalitate puternica mostenire din partea familiei, desi este o tanara naiva si oarecum inocenta, in plin razboi are o vointa de fier. Ea vrea sa arate familiei ca, are capacitatea si puterea de a-si alege singura un partener. Il ochise de prima data cand l-a vazut pe introvertitul Warren si acum va incerca sa il subjuge si sa il prinda in mrejele ei. Este o provocare sau mai bine spus un sport extrem, asta pentru ca ….

Intotdeauna un Anderson…

Warren Anderson a avut un trecut intunecat care l-a facut sa devina un barbat nemilos, incapatanat, rece, arogant, sa dispretuiasca totul si in special sa nu mai creda in iubire. Inca chinuit de tradarea femeii iubite, frumosul si masivul Warren Anderson este socat de avansurile indraznete ale nepoatei dusmanului sau James Malory, individ care beneficiaza de tot dispretul lui.
Inima acestui barbat este ascunsa in spatele unor ziduri groase si sansele ca, cineva sa le darame sunt extrem de slabe. Inima este inchisa, dar corpul lui are alte planuri reactionand diferit in fata fetei atragatoare si plina de viata. Trupul lui necredincos il tradeaza si face eforturi sa poata rezista farmecelor lui Amy.
Hotararea lui ferma de a rezista este slabita de dorinta irezistibila de-a cocheta cu feerica britanica, si o inima pasionata il implora sa se predea la o dragoste care ameninta sa alimenteze focul mocnit de un conflict de familie periculos.
Conflictele dintre cele doua familii, dialogurile, ciorovaiala dintre ei fac sa fie un deliciu literar venit sa completeze intreaga actiune.
Amy realizeaza ca, ii va fi foarte greu sa ajunga la inima acestui barbat, dar va lupta pana la capat cu orice risc, chiar si cu riscul de-a fi ranita in propria ei fiinta.

Cum decurge aceasta poveste? Va reusi Amy sa ii cucereasca inima si sa darame zidurile lui Warren?

Cartea Suflet vrajit de Johanna Lindsey, apare in colectia “Iubiri de poveste” impreuna cu ziarul Libertatea in data de 14.03.2015.

Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

11 COMMENTS

  1. Seria Malory-Anderson scrisa de Johanna Lindsey mi se pare cu adevarat foarte buna. Fiecare carte dintre cele patru aparute pana acum mi-au placut, dar preferatele mele sunt Jocul seductiei si Suflet vrajit. Cred ca, Suflet vrajit este cartea cea mai amuzanta dintre cele patru si m-a bine dispus la maxim. Incapatanarea si insitenta tinerei Amy poate parea oarecum deranjanta pentru o fata de varsta ei, dar umorul situatiilor si amuzamentul eroinei fac ca totul sa capete o alta nuanta. Si mai ales sa aplici o astfel de metoda asupra unui individ rece , arogant si nesuferit este un deliciu. Capacitatea ei de-a lupta pentru ceea ce isi doreste, imbracata intr-o haina de umor fac sa inmoaie inima si sa crape armura si celui mai inghetat individ.Mi-a placut si pentru ca, preferatul meu James este prezent in carte si are aceasi atitudine si stil pe care le ador. Doamne, imi place familia Malory, si incepe sa imi placa si familia Anderson din ce in ce mai mult. Astept povestile tuturor!

Leave a Reply

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro