Taina Presedintelui de Steve Berry

Taina Presedintelui de Steve Berry

Taina Președintelui, de Steve Berry

Editura: Rao

Număr pagini: 128

Gen: Thriller

 Nimic nu este ceea ce pare.
Unul dintre cei mai premiați autori la nivel internațional, Steve Berry, lovește din nou.

   Scrisă de cel mai bine vândut autor internaţional conform The New York Times, Taina preşedintelui îl aduce din nou în prim-plan pe Cotton Malone. Nimic nu este ceea ce pare. Cotton Malone renunţă din nou la liniştea anticariatului în care s-a retras şi se pune în slujba Americii. Fostul agent al Departamentului de Justiţie îşi riscă viaţa, libertatea, dar şi iubirea pentru a afla un secret tulburător despre Abraham Lincoln. Evident, se lasă cu urmăriri ca în filme, conspiraţii, călătorii şi mistere care se încăpăţânează să nu se dezvăluie. Situaţia este explozivă, iar Cotton ştie că nu are timp de pierdut. Doar soarta Americii este din nou în mâinile sale. Acţiunea îl poartă pe cititor din Danemarca în Austria şi Statele Unite, într-un permanent joc al prezentului cu trecutul.

Sursa foto şi text: Editura RAO

7 COMMENTS

  1. De obicei nu prea imi dau seama doar din descrierea unei carti daca mi-ar place sau nu, insa aceasta descriere chiar mi-a starnit interesul. Pare o carte interesanta.

  2. Asta trebuie s-o iau.scrie foarte bine si interesant.
    Am toate cartile lui aparute la noi(citite) si sincer ,desi poate unii imi vor sari in cap,imi place mai mult decat Dan brown(si cartile lui le am si le-am si citit)

Leave a Reply