Vineri, 07.02.2014 apare cartea “Secretele noptii” de Amanda Quick (Titlul in engleza : Wait  Until Midnight).  Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere :

“Adam incearca sa rezolve o problema de familie care nu ii da pace… un jurnal cu cele mai intunecate secrete ale rudelor sale a fost furat. Pornind pe urmele lui, descopera o crima si intra in lumea neagra a clarvazatorilor.”

Descopera cum se va descurca Adam in cartea “Secretele nopții” de Amanda Quick, un roman cu personaje stranii, in care misterele si pasiunea se impletesc la fiecare pas.

                                             Aceasta carte a aparut si cu titlul de Tainele noptii in anul 2005, la Editura Orizonturi

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

7 COMMENTS

  1. Este o carte buna a acestei autoare.Si mai este si o reeditare,la Tainele noptii!Cine nu o are merita sa o cumpere.

  2. O carte ok, dar nu printre 😉 cele mai reusite. Daca nu a fost citita, eu totusi o recomand

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.