Astazi, revista “Libertatea pentru femei” a postat cateva detalii despre cartea “Intoarcerea in paradis”  de Barbara Cartland. Aceasta poate fi cumparata incepand cu data de 17.01.2014 de la chioscurile de ziare.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere :

“Louisa Hatton se intoarce acasa din Franta, unde studiase, cu inima plina de sperante. Dar parintii se gandesc mai putin la fericirea ei si o obliga sa se casatoreasca cu Lordul Westbridge, caruia tatal Louisei ii datoreaza bani. Singura ei speranta este Roderick Blake, dar oare va reusi tanarul misterios sa o salveze? Raspunsul il vei afla maine, citind povestea plina de taine a Louisei.”

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

13 COMMENTS

  1. buna dimineata,ati cumparat cartea de azi?eu inca nu,sa vedem cum se prezinta.O zi buna va doresc si un sfarsit de saptamana placut! 8)

    • Buna dimineata. Am cumparat-o, e foarte subtirica, are doar 152 de pagini, iar scrisul e un pic mai maricel decat la cele de Mary Jo Putney. Imediat se poate citi.Maine am sa apar si eu cu rezumat.

  2. EI atunci spun pas cartii asteia,o astept pe cea de maine,de fapt o astept de un an de zile. 😉

  3. Am luat si eu cartea astazi, chiar daca nu ma prea atrage Barbara Cartland, am zis sa incerc sa vad daca poate s-a schimbat ceva intre timp. Am citit mai multe carti ale ei in trecut, nici nu le mai tin minte, pe atunci erau in voga. Acum gusturile s-au schimbat oarecum in timp. Este o carte subtirica, ca de altfel majoritatea cartilor scrise de ea. Are cateva, dar putine si la peste 200pg.
    Eu le-am numit mereu cartii de buzunar, ca si cele de la Romantica, El si Ea, Alcris-pt. ca sunt extrem de usor de citit, relaxante , parca ai citi povesti, si ajuta sa treaca timpul.:-)

  4. Am citit cartea, este banala, fada, nu are sare si piper. Credeam ca poate si-a mai imbunatatit stilul sa aduca ceva nou, dar nu. O poveste de dragoste care parca nu are nimic. Adica prea dintr-o data se trece la .,,Te iubesc”, evenimentele decurg fara niciun fel de pasiune. Slabuta tare. Nota, nu stiu cred ca 6.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!