Zece Ani Răi de Mugur CiuvicZece Ani Rai-de Mugur Ciuvic

La Editura Rao a apărut cartea Zece Ani Răi de Mugur Ciuvica.

“Zece ani răi” este o carte despre condamnarea lui Dan Voiculescu, o carte despre războiul de un deceniu dintre Băsescu şi Voiculescu. Este o carte despre sistemul represiv creat de Traian Băsescu în timpul celor două mandate de preşedinte. Este o carte despre politicieni, procurori, judecători, şefi ai serviciilor secrete şi oameni de afaceri. Şi, pentru că orice sistem represiv dispune de instrumente prin care îşi justifică abuzurile, această carte este şi despre propagandiştii sistemului. Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Băsescu şi-a subordonat, pas cu pas, întregul sistem judiciar. Este o carte despre băsism.  Am scris această carte deopotrivă dezgustat şi revoltat că, în România anului 2014, doisprezece oameni nevinovaţi au fost condamnaţi pentru că aşa a vrut Traian Băsescu. Unul dintre aceştia, Dan Voiculescu, îmi este prieten. Şi îmi pare rău să-i spun că nu s-a înşelat, în 2004, când a spus că „un Traian Băsescu în fruntea ţării ar arunca definitiv România în haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine”.

logo_libris

Review overview
3
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

2 COMMENTS

  1. Cartea e scrisa de un gunoi si este, fireste, tot un gunoi. Gresiti promovand-o, mai ales ca ea nu este in sfera literara. Va compromite, fetelor, e pacat !

    • Daniela Dune dupa cum ti-ai dat seama promovam carti de la majoritatea editurilor. Nu suntem in masura sa estimam daca aceasta carte este un gunoi sau nu, nu am citit-o si nu cunoastem autorul, in schimb stim ca este pe piata si are acelasi loc ca si restul celor care s-au publicat.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.