Adevăratul duce de Wyndham de Julia Quinn

Adevăratul duce de Wyndham de Julia Quinn-prezentare

  Gen: Historical romance, Romance
  Seria Two Dukes of Wyndham: 1. Adevăratul duce de Wyndham (The Lost Duke of Wyndham-2008), 2. Logodnica ducelui (Mr. Cavendish, I Presume-2008)

   Jack Audley era un tîlhar de drumul mare. Un soldat. Iar toată viața lui a fost un bărbat arogant. Nu este și nici nu și-a dorit vreodată să fie un membru de onoare al regatului, care să poarte răspunderea unei vechi moșteniri și să domnească peste sute de oameni.

   Grace Eversleigh și-a petrecut ultimii cinci ani ca domnișoară de companie a bătrînei ducese de Wyndham. Slujba aceasta nu-i aduce deloc mulțumire, fiind ocupată zi de zi cu activități de rutină… pînă ce Jack Audley pătrunde în viața ei, copleșind-o cu zîmbete, bună dispoziție și farmec masculin.

   El nu este bărbatul care să accepte un refuz, iar cînd ea se află în brațele lui, nici ea nu este femeia care să poată spune nu.

   Dar dacă el este adevăratul duce, atunci este chiar bărbatul pe care ea nu-l va putea avea niciodată…

   Sursa: Editura Miron

 
Julia Quinn (Julie Cotler Pottinger) 

    S-a născut în anul 1970 în New York City. Genurile romance și historical romance i-au adus notorietate și cărțile sale au captat atenția cititorilor traducându-se în douăzeci și nouă de limbi.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant şi cărtureşti
****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.