Concurs bloggeri: 12 cărţi pe care doreşti să le citeşti în 2016

Literatură pe tocuri în colaborare cu  Librăria online Librex.ro, organizează un concurs pentru boggeri. Premiul acestui concurs constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 150 lei oferit de Librăria online Librex.ro

Cerinţe obligatorii de participare:

1. Postaţi pe blogul personal un articol cu tema: 12 cărţi pe care doreşti să le citeşti în 2016. În articol puteţi să scrieţi dorinţele pe care le aveţi pentru acest an, ce visuri aveţi, dar şi să menţionaţi cărţi ce se află în stocul Librăriei online Librex.ro pe care vreţi să le citiţi şi de ce. Faceţi trimitere la cărţile alese de pe Librex.ro printr-un link.

2. La sfârşitul articolului menţionaţi concursul printr-un link către site-ul Literaturapetocuri.ro.

3. Precizaţi pe site-ul Literaturapetocuri.ro într-un comentariu link-ul cu articolul vostru, dar şi cel folosit pentru distribuirea concursului pe reţelele de socializare pe care le frecventaţi.

4. Abonaţi-vă la newsletter-ul site-ului Literaturapetocuri.ro şi Librex.ro.

Atenţie: neîndeplinirea condiţiilor duce la descalificare.

 Perioada de participare: 24.12.2015-23.01.2016

Articolul cel mai interesant va fi desemnat câştigător de către sponsorul acestui concurs

Librăria online Librex.ro

Librex.roCu drag,

Mili şi Iasmy

Review overview
5
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

31 COMMENTS

  1. Wow! Super! Numai surprize frumoase ne oferiti! O sa fiu nesuferita si o sa particip si de data aceasta 😀 desi sunt aproape convinsa ca n-am noroc chior chiar in halul acesta :))

  2. Am vrut sa particip… chiar aveam mai bine de jumatate din articol scris… cand mi-am dat seama ca devin prea egoista in privinta cartilor si n-a fost deloc un sentiment misto 😐 nu mai particip, dar le urez mult succes celor care au facut-o!! Eu deja am pus ochii pe unul dintre articole, abia astept sa vad cine va fi norocosul/norocoasa!! Pupici

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!