Cum să cultivi o relație de cuplu sănătoasă în zilele noastre?

   Relațiile de cuplu nu mai sunt ce au fost odată, iar evoluția acestora în epoca modernă este influențată de factori diverși, care fac tot mai dificilă menținerea unei relații armonioase.

Care sunt oare acele principii călăuzitoare ce pot îmbunătăți relația noastră?

Putem dezvolta o relație pozitivă și deschisă cu persoana iubită?

  Cărțile din colecția Pas in doi oferă recomandările specialiștilor din domenii ca neuroștiințe, terapie cognitiv-comportamentală sau comunicare interpersonală.

   Pentru a construi o relație de cuplu mai bogată și mai profundă, te așteptăm între 23-28 ianuarie cu o suită de sfaturi practice care te vor ajuta să îți îmbunătățești viața de cuplu.

   Totodată te vei bucura și de oferta noastră la cărțile tale preferate, deoarece îți aducem o reducere de 35%, în limita stocului disponibil.

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.