Married to the Viscount - Măritată cu un viconte SABRINA JEFFRIES

Măritată cu un viconte de Sabrina Jeffries

Măritată cu un viconte

Titlul original: Married to The Viscount
Cotaţie Goodreads: 3.97

Seria Swanlea Spinsters

1 A Dangerous Love – O dragoste periculoasă
2 A Notorious Love – O iubire celebră
3 After the Abduction – O răpire cu urmări neașteptate
4 Dance of Seduction – Dansul seducției
5 Married to the Viscount – Măritată cu un viconte

DETALII CARTE

În timpul unei călătorii de afaceri pe care a făcut-o împreună cu fratele său Nathaniel în America, Law Spencer, Viconte de Ravenswood a cunoscut-o pe fiica inventatorului Mercer-Abigail Mercer. Tatăl ei era proprietarul Mercer Medical Company. Fiica minunată a acestuia îl atrage, dar vrea să o dea repede uitării. El jurase să nu se căsătorească niciodată, deci nu avea nici timpul, nici dorinţa să se complice cu o inocentă. A fost singura dată când a văzut-o, după care a plecat către casă pe drumul lui, fără să se mai gândească nicio clipă la frumoasa americancă.
Nathaniel, fratele lui, rămâne în America, iar după un an Spencer îl aşteaptă în Anglia să îşi reia locul şi să îşi onoreze angajamentul faţă de lady Eveline.

Numai că după un an, în locul lui Nat, apare Abigail. Apare pe neaşteptate la reşedinţa din Londra, chiar în mijlocul cinei de logodnă a fratelui său-Nat. Ceva era în neregulă, seara începuse nu tocmai bine, deoarece Nathaniel lipsea de la propria ceremonie, şi acum apare o tânără care se prezintă ca fiind noua vicontesă de Ravenswood. Tânăra pe care o întâlnise o singură dată, dar cu care se pare era căsătorit prin procură.
Abigail Mercer, crede că s-a căsătorit prin procură cu minunatul viconte, cel de care se simţise atrasă şi aproape fermecată de la prima întâlnire. Îl găsise fermecător şi un posibil soţ bun, iar când i-au fost prezentate documentele de căsătorie nu a stat pe gânduri. După ce tatăl ei moare şi Nathaniel se întoarce în Anglia, ea îşi anunţă vizita printr-o scrisoare. Scrisoare care se pare că nu a ajuns la vicontele Ravenswood.

Surpriza lui Spencer este mare, mai ales că, nu ştie nimic de această căsătorie, este furios mai ales pe fratele lui Nat, care dispare fără nicio explicaţie, dar şi cu toată averea lui Abigail. Fără niciun ban şi victima unei farse, tânăra nu are prea multe obţiuni.
Spencer pe de altă parte are aspiraţii politice, iar astfel de scandaluri în familie nu fac bine carierei lui. O respinge pe mireasa lui, fără a provoca un scandal, mai ales că a jurat să nu se căsătorească niciodată. Are un motiv bine întemeieat să nu se căsătorească: o rană care i-a lăsat semne fizice, şi alte mici secrete.
Vrea să muşamalizeze totul, asta până când nemernicul lui de frate va fi găsit şi va da nişte explicaţii.
Singura soluţie este să intre într-o căsătorie doar cu numele, o căsătorie care va opri zvonurile, cum că Abby este amanta fratelui său, dar şi să salveze logodna acestuia cu lady Eveline.
Amândoi se găsesc într-o situaţie dificilă.

Propune să rămână căsătoriţi cu numele până când îl va găsi pe Nat. Fratele său este responsabil de toate şi el trebuie să descurce toată această treabă încâlcită şi murdară.  Dispariţia lui misterioasă trebuie să aibă o explicaţie, nu se poate să fie un ticălos. Sau este?  Documente false, averea lui Abigail, de ce Nathaniel a procedat în acest fel?
Abigail este exasperată, iritată … şi irezistibil atrasă de acest bărbat chipeş, enervant, care ascunde o pasiune mocnită în spatele unui exterior sobru. Deci, doamna va fi de acord cu termenii lui, dar cu o condiţie: Spencer trebuie să pecetluiască acest târg cu un sărut. Când Spencer este de acord, constată că sărutul este unul profund, un sărut persistent de neuitat, suficient de aproape să îi schimbe atitudinea. Păstrarea mâinilor în buzunare să nu îşi atingă „soţia” va fi mult mai dificilă decât a crezut …

Cartea Măritată cu un viconte de Sabrina Jeffries, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 15.08.2015.

Abigail Mercer stared up at Lord Ravenswood accusingly. “You can’t possibly expect me to wait here penniless until your brother is found.”
„You can’t gain your father’s business free and clear until we find him.”
„I don’t need it free and clear,” she protested. “Just advance me enough to pay for my return to America, simple lodgings, and a few supplies. Then I’ll produce Papa’s Mead myself. I’ll call it …Miss Mercer’s Medicinal Mead or something.”
„There’s more to running a business than producing the product.”
„I’m not an idiot, my lord. I realize it won’t be easy. But I knew many of Papa’s customers and all of his suppliers. Though it might take me a while to get things going again, I’m sure I can manage.” With an air of defiance, she lifted her pear again and bit into it.”
„Running a business is difficult even for a man, much less a woman. How do you know your father’s business associates will deal with you? They might decide that Miss Mercer’s Medicinal Mead can’t possibly be as effective. They’ll wonder why you changed its name. They might even assume—and rightly so—that your father didn’t support your efforts.”

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

  1. Foarte tentanta prezentarea, multumesc Iasmy! Imi place cum scrie auoarea, iar seria Swanlea Spinsters e foarte frumoasa!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.