Păcate pentru un sfânt - Kate Moore - Seria Fiii curtezanei

Păcate pentru un sfânt, de Kate Moore – Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Păcate pentru un sfânt

To Tempt a Saint

Kate Moore

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Editura Alma/Litera

Seria Fiii curtezanei – Sons of Sin Series
1. To Tempt a Saint (2009) – Păcate pentru un sfânt 2. To Save the Devil (2010)
3. To Seduce an Angel (2011)

   Păcate pentru un sfânt – Kate Moore – Seria Fiii curtezanei

Sâmbătă – 18.05.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Fiii curtezanei” – poveştile celor trei frați a căror mamă este o curtezană vestită în Londra anilor 1800.

   Ei sunt “Fiii păcatului” – copii ai căror mamă este o celebră curtezană din Londra. Deși Xander, Will și Kit nu pot fi legitimi în ochii aristocrației, mama lor le-a dat asigurări că fiecare a primit educația unui gentleman și știau cum să-și facă drumul în lume …

   În ciuda faptului că a fost înnobilat, pentru salvarea vieții prințului regent, Sir Alexander Jones nu va fi cu adevărat acceptat de nobilime. Dar dacă își găsește fratele pierdut de mult, Xander trebuie să câștige prima moștenitoare doritoare pe care o poate găsi și să obțină fondurile necesare pentru a căuta în colțurile cele mai întunecate din Londra.

    Îngrijorată şi îngrozită de uneltirile unchiului ei lipsit de scrupule, deşi este de drept  moştenitoarea legală, Cleo Spencer trăiește într-o fermă mică cu posibilităţi reduse, dar care o ajuta să se întreţină modest pe ea și pe fratele ei. Doar prin căsătorie Cleo poate să-și acceseze fondurile și să îi ofere fratelui său mai mic viața pe care o merită.

  O căsătorie de conveniență de care el are nevoie pentru a fi acceptat de înalta societate, iar ea pentru a avea acces la banii ce i se cuvin. Dar cum să rămână neprihănită o mireasă care ar face și un sfânt să se gândească la păcate?

   Kate Moore a început să predea în 1968 și să scrie romane în 1984. “Efectuarea de lucrări de ficțiune mă ajută să înțeleg cum să antrenăm tinerii cititori de ficțiune să profite cât mai mult de experiența lor”. Este scriitor premiat, publicat, independent, de ficțiune, cu o pasiune de a explora partea întunecată a Londrei și partea strălucitoare a iubirii. Printre lucrările sale recente se numără: “Câștigătorii de cărți” “O dată pe un inel” în “RING OF TRUTH”,  seria Canyon Club, THE LONER și GOLDEN BOY.

Colecţia Iubiri de poveste – romanele publicate în mai 2019

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018 – 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.