Romanele din colecția Alma- Iubiri de poveste în luna Februarie 2018

 Cărțile apar sâmbăta la chioșcuri alături de ziarul Libertatea:

1.Dorinţe nobile de Elizabeth Hoyt-3.02.2018

Volumul cu nr. 12 din seria- „Maiden Lane”

2. Masca dragostei de Lorraine Heath-10.02.2018

Volumul al doilea al seriei „Lorzi îndrăgostiți”, continuarea romanului SECRETUL CONTESEI, publicat la începutul lunii ianuarie.

3. Pasiune furtunoasă de Johanna Lindsey-17.02.2018

Volumul cu nr. 12 din îndrăgita serie „Malory – Anderson”.

4.În braţele altei iubiri de Anna Harrington-24.02.2018

Primul volum al unei serii noi, „Capturarea fraților Carlisles”.

O lună în care veți citi continuarea celor mai îndrăgite serii, scrise de cele mai apreciate autoare, dar şi o serie nouă.  Vă plac propunerile pentru luna februarie?

Sursa Cărţi Romantice

Romanele din colecţia Iubiri de poveste
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.