Secrete periculoase de Nora Roberts

Titlul original : Haven in Earth

Editura Miron

Traducere : Mihnea Columbeanu

Numar de pagini : 317

                                                                  R E C E N Z I E  C I T I T O R

Cum era de asteptat,cartea a doua din trilogia “INSULA CELOR TREI SURORI”, este si mai buna daca se poate.Magia este la ea acasa,dragostea pluteste in aer,dar si raul vegheaza…
Ripley Todd,este ajutor de serif,pe insula,impreuna cu fratele ei Zack,incearca sa pastreze linistea.Dupa casatoria fratelui sau cu Nell,cea de-a treia dintre surorile vrajitoare,politista noastra vrea sa le lase intimitate noilor insuratei,si hotaraste sa inchirieze casa galbena a MIEI.
Doctorul Broke,este cercetator in domeniul paranormalului si doreste sa petreaca un timp pe insula plasmuita de vrajitoare.Surpriza,surpriza cine a inchiriat casa galbena?Nesuferitul de Broke,iar Riley nu mai are unde sa se mute.Aceasta ofensa trebuie cercetata.Ia sa vedem cine este acest doctor?
Cum Riley a noastra este o persoana care imediat se incinge,genul baietos,dar cu un corp superb,tonifiat pe care il lucreaza cu regularitate,incearca sa vada ce este de capul lui Broke.
Hei,dar doctorasul nostru este o fire dezorganizata se pare,deoarece totul prin casa ocupa aparatele de masurat paranormalul,reviste,carti documentare,senzori,diferita aparatura care culmea fuctioneaza pe vrajitoare.Ciudat, dar stie ca Ripley se ocupa cu exercitiile fizice,poate nu este asa un tip dezinteresat.Totusi parerea iarasi oscileaza cand Broke vrea sa le ia interviu celor trei surori intru vrajitorie.Aici Ripley intervine ca o leoaica pentru a-si proteja prietenele.
Situatia se schimba cand intr-o dimineata Ripley da peste un tip bine lucrat la sala,si surpriza insul care i-a trezit interesul este nimeni altul decat Mac BROKE,care stie ce ii poate pielea si o provoaca la un pariu.Cand politista noastra pierde,ea va trebui sa petreaca o ora pe zii in interesul stiintei,dar nu numai…
Scanteile care ies dintre cei doi nu pot fi trecute cu vederea.Dialogurile dintre ei,limbajul folosit m-a dat gata,este suculent,dar si plin de neprevazut.
Mac al nostru este si el,culmea un urmas al vrajitoarelor,dar el nu mostenise nici o putere.Pericolul pluteste in aer,iar cand EVAN fostul sot psihopat al lui Nell,gaseste in persoana unui ziarist sa se razbune nu va pregeta.
Raley incearca datorita viselor sale premonitori,sa il indeparteze pe Mac de catre ea,pentru nu ai face rau.Dragostea va invinge?Oare ii vor putea face fata raului?
Este o carte mult mai buna ca si prima,daca acest lucru se poate,iar cum este de asteptat nota mea va fii 10 din 10.

Recenzie cititor : Autor Nicol

Nicoleta Zetoca (Nicol)-colaborator special/Dacă ar fi să mă descriu? Sunt o minionă cu gura mare, sunt mamă fericită, soţie şi prietenă pentru cei care vor. Interacţiunea cu alte persoane mă face fericită... Eu sper că sunt sociabilă, iar umorul meu un pic sarcastic, sper că nu deranjează pe nimeni! Ce îmi place cel mai mult? Normal cărţile! Îmi plac florile şi frumosul. Citesc cărţi de mic copil. Informaţiile pentru mine sunt ca o gură de aer. Întotdeauna am avut o întrebare pe buze: ce? de ce? şi cum? Autori preferaţi? Sunt mulţi, dar cel mai mult îmi place romantismul şi un hapy-end-ul bun al cărţilor.

7 COMMENTS

 1. Am citit cartea , mi-a plăcut mult.
  Dar, recenzia asta parca nu exprima magia din carte.
  Oricum , bravo nicol, ma bucur ca ne-ai impartasit părerea ta!

 2. MERSI GEO,NU AM CUM SA REDAU MAGIA,MAI ALES CA SUNT O SERIE DE TREI CARTI.DAR DACA AI CITIT STII CAT ESTE DE SUPERBA!
  locco_smiley_37

 3. Nicol, reusesti sa ma ispitesti din nou.
  Nu am citit aceasta trilogie, intrucat am facut rost doar de curand de cea de-a treia carte din serie, Infruntand focul, de la cineva tare drag, careia ii mai multumesc inca o data.
  Citind recenzia ta si vazand si parerea lui Geo, de asemenea stiu ca.si lui Alina i-a placut mult, voi citi cu siguranta cat de curand aceasta trilogie.

 4. Felicitari, Nicol, pentru recenzie! :*
  Aceasta trilogie trebuie sa treaca si prin mainile mele. 😀

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!