Secrete scandaloase de Suzanna Craig - Colecția Iubiri de poveste

Secrete scandaloase, de Suzanna Craig – Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Secrete scandaloase

Suzanna Craig

Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Editura Alma/Litera

Seria Iubește și spionează

Luni – 22.02.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Primul volum al seriei „Iubește și spionează“.

   Domnișoara Jane Quayle este o femeie plină de imaginație. Cum altfel ar putea fiica bine-crescută a unui gentleman englez să scrie o serie de romane gotice atât de tulburătoare, încât cineva să vrea să îl reducă pentru totdeauna la tăcere pe autorul acestora? Din fericire, Jane a încercat să se protejeze, pe de o parte scriind sub pseudonim ‒ un nume masculin ‒, și pe de alta alegând să ducă o viață retrasă la castelul Dunnock, un loc ce ar putea foarte bine să fi fost scos din paginile cărților ei. Identitatea ei rămâne ascunsă, până într-o noapte furtunoasă de iarnă…
   După ani întregi petrecuți ca spion pentru armata britanică, Thomas Sutherland se îndoiește că se va mai putea simți ca acasă în Scoția. Și totuși, ca urmare a legii legate de moșteniri, el se trezește că devine noul conte de Magnus, titlu ce vine la pachet cu un castel aflat în paragină, în care acum locuiește un renumit autor de romane gotice. Când scriitorul în cauză se dovedește a fi, de fapt, femeia pe care Thomas și-a dorit-o cândva de soție, incertitudinile sporesc – la fel și scânteile ce se reaprind între cei doi.
Oare secretele scandaloase și pericolul care se apropie vor putea sta în calea iubirii adevărate?
  Veți citi întreaga poveste în romanul SECRETE SCANDALOASE de Suzanna Craig, primul volum al seriei „Iubește și spionează“ de luni, 22.02 la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.