Seria Atingerea seducției - Mia Marlowe - Colecția Iubiri de poveste

Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

    Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe ne scoate din rutină și ne învăluie în lumea misterului, a secretelor neelucidate și cu ajutorul atingerilor pătrundem în universul viziunilor periculoase. Clipele fierbinți, cuplurile atent selectate și săruturile pasionale vor desăvârși această serie presărată cu erotism.

   Mia Marlowe, autoare premiată de romane istorice romantice, a primit numeroase elogii încă de la debut. Până în prezent, cărțile ei au fost traduse în 10 limbi, numărându-se printre prezențele constante în topurile New York Times și Publishers WeeklySeria Atingerea seducției – Mia Marlowe

1.Touch of a Thief – Seducție la prima vedere – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

   Lady Viola Preston poate lua butonii de la manșetele unui gentleman fără ca acesta să bage măcar de seamă, la fel cum poate descuia cel mai complicat mecanism al unui seif în mai puțin de un minut. Însă, de fiecare dată când fură vreo bijuterie, Viola are grijă să poarte mănuși, pentru că, de fiecare dată când atinge o piatră prețioasă cu mâna dezgolită, piatra începe să îi „vorbească“, făcând-o să aibă viziuni tulburătoare – aproape la fel de neliniștitoare precum imaginea străinului cu privire glacială care o prinde în flagrant delict. Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

   Și astfel, Viola ajunge să fure în beneficiul lui Greydon Quinn. Însă posibilitatea de a petrece o noapte în brațele puternice ale răvășitorului locotenent o sperie chiar mai tare decât povestea plină de violență a diamantului roșu pe care Quinn este hotărât să pună mâna cu ajutorul ei. „Atingerea“ a fost dintotdeauna slăbiciunea Violei, iar contactul dintre trupurile lor, de la care locotenentul Quinn nu se dă în lături, este pe cale să-i distrugă Violei toate barierele și să-i zdruncine din temelii orice urmă de rațiune.

Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

De îndată ce Quinn părăsi apartamentul lor, Viola se târî din pat. Se stropi cu apă rece pe față și se chinui în ciuda durerii să se îmbrace într-una dintre vechile ei ținute. Își făcu bagajele, lăsând neîmpachetate toate hainele fine și noi și chiar și mult iubitele ei pălării. La cum îi bubuia capul, nu credea că s-ar fi putut descurca să care mai mult de o valiză.
    Scotoci prin sertarul lui Quinn, dar nu găsi nici un ciorap plin cu pietre prețioase. Probabil le luase cu el sau le depozitase în seiful hotelului. Nu conta. Avea să fie nevoită să amaneteze broșa cu camee și pandantivul pentru a cumpăra un bilet pentru trăsura de poștă până la Calais.
    „Te rog, Doamne, fă să existe un loc liber la următoarea plecare!”
    Avea să aștepte să vadă dacă îi mai rămâneau suficienți bani cât să traverseze pe nava cu zbaturi până în Dover sau dacă avea să se dovedească necesar să se despartă și de inelul cu șerpi.
    – Nu refuza niciodată un bărbat când se oferă să îți cumpere bijuterii, bombăni ea doar pentru sine, închizând în urma ei ușa apartamentului. Un colier frumos sau chiar o brățară i-ar fi făcut fuga mult mai ușoară.
    Căci trebuia să fugă. Oricât de mult l-ar fi dorit pe Quinn, cum ar fi putut să aibă vreodată încredere într-un bărbat capabil să își înece propriul frate? Încerca să găsească o altă explicație pentru ceea ce văzuse, dar nimic altceva nu i se părea logic. Oroarea viziunii o năpădi din nou, și se strădui să își înăbușe un val de greață.
    Nu știa cum să ajungă cât mai departe de Quinn.
    Avea să meargă acasă. Gata cu tâlhăriile! Avea să vândă casa din oraș și să își mute familia într-o căsuță de la țară, exact cum își dorea mama ei.

2.Touch of a Rogue – Pretențiile unui crai – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Touch of a Rogue - Pretențiile unui crai - Mia Marlowe

  Jacob Preston își dorește trei lucruri de la o femeie care se arat[ interesată să ajungă la el în pat: trebuie să fie pasională și înflăcărată, să fie versată în chestiuni legate de amor și pentru ca aceste două cerințe să fie cu succes îndeplinite – să fie căsătorită. Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

   Lady Julianne Cambourne are toate trăsăturile unei femei pasionale și în mod sigur nu pare genul sentimental… însă statutul ei de văduvă ar trebui să fie un motiv îndeajuns de bun ca Jacob să se țină departe de ea. Și totuși, el o găsește mult prea ispititoare. Iar tentația devine chiar mai mare în clipa în care ea apelează disperată la el căutând răspunsuri pe care doar Jacob e în măsură să i le ofere. Căci, dincolo de reputația lui de crai, Jacob are abilitatea misterioasă și de-a dreptul supranaturală de a afla informații prin simpla atingere a metalelor. Julianne, înconjurată de secrete de mult timp ascunse ce amenință să o tragă într-o capcană mortală, va face orice este necesar pentru a putea beneficia de pe urma talentului lui Jacob, apelând la orice modalitate de convingere pe care o are la dispoziție..

  Mirosul de drojdie al pâinii și al berii îi inundă nările lui Julianne când Jacob îi deschise ușa de la taverna King’s Arm. Interiorul tavernei era întunecat, iar mesele și băncuțele de lemn erau înnegrite de trecerea vremii. Pietrele care compuneau fațada șemineului masiv de lângă perete erau pătate de funingine veche de zeci de ani. Aproape toate scaunele erau ocupate de oameni cu un aspect aspru, care ridicau și ciocneau halbele de bere și-și umpleau cu poftă burdihanele cu merindele de pe farfurii. În mod evident, prețurile din acel local venerabil nu depășeau cu mult valoarea reală a mâncării și a băuturii.
    Rând pe rând, ochii curioși ai clienților o cercetară din cap până-n picioare, și atunci observă cu stupoare că în taverna aceea nu se mai află nici o altă femeie care să nu poarte șorț. Mai mulți bărbați își înghiontiră cu cotul tovarășii de masă, ca să-i facă atenți, când trecu ea pe lângă ei. Julianne purta o fustă liliachie, confecționată din lână merinos, și un corsaj cu ornamente delicate de culoare bej. Se simțea îmbrăcată cu mult prea elegant pentru King’s Arm.
   Cu siguranță ar fi provocat mai puțină agitație dacă ar mai fi purtat hainele acelea negre îngrozitoare, caracteristice perioadei de doliu profund. Pentru că nimeni nu se uită de două ori la o femeie care purta straiele mohorâte ale văduviei. Dar se grăbi să îndepărteze din minte cu fermitate acele gânduri. Când se mai temuse vreodată să-și facă o intrare grandioasă? Ridică bărbia și păși în întuneric.
    Jacob o conduse spre o masă goală din colțul cel mai îndepărtat al tavernei și apoi comandă pentru amândoi plăcintă ciobănească și bere, fără să se consulte cu ea în prealabil. Asta o enervă un pic pe Julianne. În fond, era angajatoarea lui, nu tovarășa sa.

3.Touch of a Scoundrel – Darul atingerii – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Touch of a Scoundrel - Darul atingerii - Seria Atingerea seducției - Mia Marlowe

   Griffin Nash, conte de Devonwood, își argumentează sieși că încercarea de a o seduce pe domnișoara Emmaline Farnsworth este justificată de dorința lui de a-și proteja fratele mai mic și de a-l împiedica să își aleagă o soție care nu e pe măsura lui. În definitiv, dacă fratele său, Teddy, își dă la timp seama că ademenitoarea Emmaline nu e demnă de încrederea lui, este foarte posibil să își piardă interesul pentru ea și să renunțe la o asemenea relație nepotrivită. Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

   În realitate însă, motivația lui Griffin este cu totul diferită: în una dintre viziunile lui se vede alături de nimeni alta decât Emmaline. Și, până acum, aceste viziuni au devenit tot timpul realitate, oricât ar fi încercat el să le schimbe sau să le împiedice. De data asta, viziunea este prea realistă pentru a fi măcar pusă la îndoială – și prea înnebunitor de plină de pasiune pentru a putea fi ignorată.

   Cu toate acestea, Emmaline nu este așa ușor de ademenit cum s-ar fi așteptat Griffin – și nici nu e venită în Anglia în căutarea unui soț bogat. Nu, motivul vizitei ei la reședința celor doi frați este unul mult mai șocant… deși faptul că un conte atât de chipeș i-a căzut în mreje se dovedește cel mai bun și mai neașteptat lucru ce ar fi putut rezulta din vicleșugurile ei. Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

Trebuia să nu se mai gândească la el așa. Era Lord Devonwood, nu Griffin. Griffin era bărbatul care îi făcea sufletul să zboare și i-l aducea înapoi în siguranță. Lord Devonwood nu era protectorul ei magic. Era fratele lui Theodore. Ținta lui Monty. 
    – Nu e nevoie, spuse ea, cu doar un ușor tremur în voce. Se îndreptă spre ușă să-i iasă în întâmpinare lui Baxter înainte ca majordomul să îi caute în dormitor. Se opri la ușă și se întoarse să-l privească.
    Încă nu înțelegea ce îi făcuse.
    Nu se vorbea nimic despre asta în tratatele medicale pe care i le dăduse Monty când considerase că era îndeajuns de mare pentru a fi educată cu privire la poftele trupești. Știa că tehnic era încă virgină, dar ceva se întâmplase negreșit între ea și Griffin.
    Ceva special. Îi văzuse spiritul dezgolit și doar acum își dădu seama cât îl costase să îi ofere acea experiență fără a-și oferi și sieși plăcere. Pieptul îi tresăltă și răsuflă cu greu, iar umflătura din pantalonii lui trăda frustrarea pe care o simțea.
    Își dori ca lucrurile să fie diferite. Își dori ca fratele lui să nu o curteze. Își dorea cu disperare să nu trebuiască să îl înșele de dragul lui Monty.
    Dar o făcuse.
    Așa că se îndreptă și decise să pună o oarecare distanță între ei. Poate avea să doară mai puțin când urma să afle ce era și să fie nevoit să o urască.
    – Mulțumesc, milord. Mă voi ocupa singură de tata. 
    – Mulțumesc, milord? repetă Devon, în timp ce ea ieși pe ușă, urmată de foșnetul rochiei. Se topise sub atingerea lui, iar apoi, după ce terminase, se răcise ca o sculptură de gheață. Ca și când nu ar fi făcut decât să-i ofere un serviciu. Blestemăție!
    Îi mulțumise. Pentru ce? Că îi dăduse fustele peste cap? Dumnezeule, îl făcea să se simtă ca unul dintre șarlatanii aceia de doctori care își tratau pacientele isterice masându-le până atingeau orgasmul, spunând că fac terapie. De-al naibii, s-ar duce la fratele său cu izul ei dulce și moscat încă pătrunzător pe degete, ca să-i arate lui Ted ce femeie îi sucise mințile.

Touch of Seduction Series

Colecţia Iubiri de poveste

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Atingerea seducției – Mia Marlowe

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.