Sub soarele nopții de Trish Cook-Editura Epica-recenzie

Sub soarele nopții de Trish Cook-Editura Epica-prezentare

Titlul original: Midnight Sun

ÎN CINEMATOGRAFELE DIN ROMÂNIA DIN 20 APRILIE 2018.
ÎN LIBRĂRIILE DIN TOATĂ ȚARA DIN 17 APRILIE 2018.
   „Pentru că întotdeauna iubirea luminează calea.”

Sub soarele nopții” de Trish Cook, traducere din limba engleză și note de Ofelia Al-Gareeb și Andra Elena Agafiței, Editura Epica, 2018.
   O poveste sfâșietoare și unică, o carte perfectă pentru fanii romanelor Sub aceeași stea, Absolut tot și Cu drag, Simon.

  KATIE PRICE, o adolescentă de șaptesprezece ani, suferă de o boală rară, care o face extrem de sensibilă la lumina soarelui și care îi pune viața în pericol. Izolată în propria casă în timpul zilei, compania ei se limitează doar la tatăl ei văduv și la cea mai bună (și singura) prietenă pe care o are. Dar, în fiecare seară, la căderea nopții, își ia chitara și merge la gară pentru a le cânta oamenilor care vin și pleacă.  CHARLIE REED este un fost atlet de top, care se află într-un moment de cumpănă în viața lui. El este cel pe care Katie îl urmărește de mulți ani de la distanță. Când băiatul nimerește într-o seară la una dintre cântările ei, destinul intervine și cei doi pornesc într-o aventură romantică născută sub o stea potrivnică.

Pe măsură ce se provoacă unul pe celălalt pentru a-și urma visurile și se îndrăgostesc sub cerul nopții de vară, între Katie și Charlie se creează o legătură suficient de puternică pentru a-i schimba atât pe ei, cât și pe toți ceilalți din jurul lor.

     Pentru că întotdeauna iubirea luminează calea.

Sursa: Editura Epica

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Trailer film:

Drăgan Milica (Mili) - Fondator / PR / Editor coordonator ** Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri ** Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.