~ The Twisters: concert de jazz la feminin ~
8 martie 2016, orele 20.00
la Journey Pub ( str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)

The Twisters înseamnă vocile tinerelor Nicoleta Gavriliță, Marina Arsene, Izabela Simion, Ana Dubyk, Roxana Ardelean.

Studente la Secţia de jazz a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, componentele cvintetului vocal au pornit la drum dintr-o joacă plină de fantezie şi entuziasm, urmărind drept principale obiective ale dobîndirii măiestriei interpretative acurateţea armoniei şi stimularea, perfecţionarea creativităţii improvizatorice. Investind dăruire, pasiune şi certe eforturi de autodepăşire, cele cinci fete alcătuiesc o trupă care se străduieşte să bucure publicul de fiecare dată.

Link de ascultat:

“Privind stilurile abordate, sunt vizate atmosfera primelor decenii ale secolului XX, apoi jazz-ul anilor ’50, song-uri ale anilor ’90. Pulsaţia swing-ului, nostalgia blues-ului, vitalitatea pieselor de boogie woogie şi farmecul bossanovelor se regăsesc în diversitatea repertorială promovată de grup.” – Florian Lungu

The Twisters au susținut concerte în locuri speciale din București, locuri dedicate iubirii pentru jazz. Au câștigat premiul pentru “Cel mai promițător tânăr muzician la Festivalul Internațional de Jazz- Johnny Răducanu”. Cea mai recentă colaborare a grupului este spectacolul “Jazzy Tarot”, un musical scris de pianistul de jazz Mircea Tiberian.

În seara de 8 martie, tinerele vor susține un recital de piese care declină puterea vocii feminine în cele mai sensibile piese de jazz. Concertul va începe la 20.30.

Participarea la concert în această seară specială se face pe bază de rezervare telefonică, în limita locurilor disponibile în sala Up Above de la Journey Pub. Intrarea la concert este liberă.

Rezervari la Journey Pub: 0752 285 286
Parteneri media: Filme-carti.ro, RomaniaPozitiva, Orasul Meu, Bookblog, Joody Florescu, RoEvents.ro, Ed4Lead, Chestii Urbane, Gratuitor.ro, Mamapetoc.ro, Literatura pe tocuri.ro

Review overview
4
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.