Categories: Concursuri

Concurs pentru bloggeri! Anul in care te-am intalnit…pe tocuri

După cum știți, toamna aceasta Editura ALL ne-a făcut surpriza de a publica romanul „Anul în care te-am întâlnit”, de Cecelia Ahern, distins cu Irish Book Award for Most Popular Fiction. Așa cum ați aflat din articolul pe care Literatura pe tocuri l-a dedicat acestui roman, este o carte care te pune serios pe gânduri și îți dăruiește o porție zdravănă de poftă de viață. Abia acum urmează vestea cea bună: împreună cu Editura ALL, lansăm astăzi un concurs exclusiv pentru bloggeri, în 2 etape, inspirat de romanul Ceceliei! 

Etapa 1:
Spuneți-ne într-un comentariu la acest articol de ce v-ar plăcea să citiți romanul „Anul în care te-am întâlnit”, de Cecelia Ahern! Nu uitați să lăsați în comentariu și un link la blogul personal.  
Această etapă se desfășoară în perioada 15 – 22 octombrie. 5 răspunsuri câștigătoare vor fi selectate de reprezentanți ai Editurii ALL și ai site-ului Literatura pe tocuri, iar fiecare câștigător va primi câte un exemplar al cărții. Vor fi apreciate răspunsurile scrise corect care să dovedească cunoașterea cărților Ceceliei Ahern și care să arate că v-ați informat cu privire la conținutul acestui roman. Vă sfătuim să parcurgeți următoarele link-uri care vă vor fi de ajutor în redactarea răspunsurilor: Așadar, dacă ai un blog și ești dornic să îți îmbogățești biblioteca cu câteva titluri memorabile, urmărește în continuare mecanismul competiției noastre literare:
– Pagina de prezentare a cărții de pe site-ul all.ro
– Primele 20 de pagini din carte
Recenzia publicată de Literatura pe tocuri

Etapa 2:
Cei 5 câștigători ai primei etape trebuie să posteze câte un articol pe blogurile personale în care să discute temele centrale ale romanului „Anul în care te-am întâlnit” și să prezinte o fotografie cu cartea primită. Data limită pentru publicarea articolelor este 14 noiembrie 2015. Practic, din momentul în care primiți cartea, veți avea la dispoziție aproximativ 14 zile pentru a o citi și pentru a redacta articolul.  
Reprezentanții Editurii ALL și ai site-ului Literatura pe tocuri vor desemna cel mai inspirat articol pe tema dată.  Câștigătorul va primi un pachet cu cele mai iubite romane cu personaje feminine: „Suflete pereche”, de Cecelia Ahern, „Cum să te îndrăgostești”, de Cecelia Ahern, „Întâlnire cu viața„, de Cecelia Ahern – toate trei în ediții speciale, cartonate și  „Clocotul sângelui”, de  Irène Némirovsky, cea mai nouă apariție din colecția „Iubiri de altădată”.


Încheiem tot cu o veste bună 🙂 Joia viitoare, pe 22 octombrie, Editura ALL organizează împreună cu Clubul Scriitoarelor la Cărturești Verona o întâlnire dedicată romanului „Anul în care te-am întâlnit”. Evenimentul începe la ora 19.00 și va avea loc în ceainărie. Sunteți cu toții bineveniți! Pentru mai multe detalii, puteți citi articolul nostru sau puteți intra pe pagina  evenimentului.

 

Iasmy - Literatura pe tocuri

Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

View Comments

  • Mi-ar placea sa citesc aceasta carte impreuna cu prietena mea pentru ca suntem indragostiti de povestile romantice ale autoarei si pentru ca ne plac foarte mult romanele ei.

  • O singura carte scrisa de Cecilia Ahern am citit si aceea mi-a placut enorm. Este vorba despre P.S. Te iubesc, povestea unei iubiri care trece dincolo de granita vietii si a mortii. Este vorba despre ajutorul dat de sotul disparut de ceva timp de pe aceasta lume sotiei pierdute in singuratate, durerea pierderii persoanei iubite. Cu ocazia zilei in care implineste 30 de ani, Holly primeste un cadou neasteptat si nesperat: un semn de la sotul ei mort, un semn sub forma uneo scrisori. Cu fiecare scrisoare care ii ajunge in maini, Holly redescopera viata, bucuria, pe ea insasi. A avut marele noroc sa iubeasca si sa fie fie iubita. Un mare noroc. Acum trebuie sa ia viata asa cum e ea, cu bune si rele, sa rada, sa zambeasca, sa planga cand e nevoie si apoi sa mearga mai departe. Faptul ca urmeaza sfaturile sotului ei mort o face sa descoepra ca viata iti rezerva suprize minunate de-a lungul drumului parcurs. Nu numai primii fiori ai dragostei sunt minunati, nu numai prima dragoste este unica. Iubirea nu are data de expiratie: exista de-a pururi si pentru intotdeauna, exista in noi ...numai sa ne dam voie sa o simtim. Si asta face, pana la urma, Holly: isi da voie sa iubeasca chiar si dupa ce a iubit atat de mult inainte. Iubirea, prietenia, familia -toate sunt surprinzatoare, minunate si merita sa traiesti pentru ele.

    Mi-ar place sa citesc aceasta carte tocmai pentru ca in ultimul timp sunt si eu ca eroina romanului (am citit recenzia de pe site-ul vostru)am nevoie de o pauza sa imi pun ordine in ganduri, sentimente,planuri si viata in general. As avea nevoie si eu de ceva care sa ma ancoreze in viata adevarata, nu ni monotonia serviciu-casa, casa-serviciu. As vrea sa stiu cum a infruntat Jasmine toate acestea. Cartile au fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru mine, poate voi gasi o parte din raspunsul la intrebarea care ma framanta pe mine in lectura acetui roman. Cine stie?! Poate-poate, chiar reusesc sa fac ceva ordine in viata mea

  • Mi-a plăcut întotdeauna Cecelia Ahern, de la P.S. Te iubesc, Cadoul la Cartea viitorului are o scriitura curata şi nu exagerează la capitolul romantism, nu simţi că faci diabet după orice carte. Cărţile Ceceliei sunt genul de cărţi care te surprind la fiecare întoarcere de pagina cu noi dezvăluiri şi piese de puzzle care trebuiesc puse cap la cap. Începutul romanelor este asemănător unor romane de tip chick-lit dar continuă ca o dramă îmbinată cu un strop de fantezie, iar finalul este demn de un roman perfect, care te ține în suspans până la ultimul cuvânt. Acesta ar fi al patrulea roman scris de Cecelia Ahern pe care îl citesc și pot spune că sunt din ce în ce mai încântată de ceea ce descopăr. Transformă întâmplări banale, atât de mediatizate în zilele noastre, în poveşti sentimentale, despre familie și sacrificiu, dragoste şi speranţă. Mesajul din spatele cărţilor este unul profund pe care un adolescent sau un tânăr, gata să dea piept cu viaţa, ar trebui să îl înveţe. Nici cei mai în vârstă nu se vor plictisi în timpul lecturării pentru că stilul autoarei este extrem de captivant şi se adresează diferitelor tipuri de public.
    Blogul meu este http://funions.ro.

  • Neagoe Mihai Lucian, te rugăm să postezi link către blogul tău, fiind una dintre cerinţele concursului. Mulţumim!

  • Cu scriitura Ceceliei Ahern am făcut cunoștință în liceu. Parcă văd și acum în față raftul cu romane de dragoste din biblioteca orașului și pe mine, cea de atunci, îndrăgostită de povești frumoase (nu că acum aș fi mai puțin îndrăgostită, însă, între timp, am început să trăiesc și eu o poveste la fel de frumoasă ca cele din romane). Am pus ochii pe "P.S Te iubesc" şi pe "Suflete pereche". De la prima m-am așteptat la o poveste simpatică și ușor amuzantă, însă mi s-a frânt inima de fiecare dată când citeam încă una dintre scrisorile de la Gerry. Tot romanul acesta mi-a redat curajul și m-a făcut să înțeleg că uneori experiențele îți sunt date ca să înveți ceva din ele și că poți oricând să redevii fericit. "Suflete pereche" am ales-o pentru că și eu aveam pe vremea aceea un cel mai bun prieten care se numea Alex și, ironia sorții, mi-a devenit iubit la vreo câteva luni după ce am citit romanul. De fapt, au fost pasaje care m-au făcut să-l privesc altfel pe acel Alex din viața mea.
    La Cecelia Ahern îmi place felul în care îmbină umorul și romantismul, dar și faptul că poveștile ei nu sunt deloc pline de clișee. Citindu-i cărțile te surprinzi zâmbind, devenind melancolic, întristându-te, râzând sau dorindu-ți o îmbrățișare.
    Vreau să citesc "Anul în care te-am întâlnit" pentru că, din câte am aflat, este o poveste despre redescoperirea proprieriei persoane și prietenie, subiecte despre care aș vrea să văd cum sunt aduse în discuție de prozatoare.

    Eu scriu pe http://www.blogpentrusuflet.ro

  • "Mi-am dat seama că ora mea şi ora altcuiva nu sunt egale. Nu le putem cheltui în acelaşi fel. Ceilalţi pot face ce vor cu timpul, dar nu trebuie să mă târască pe mine în afacerile lor – nu am timp de pierdut."
    As vrea sa vad cum face fata Jasmine acestei revelatii. Nu am citit inca nimic de C. Ahern si cred ca e momentul sa o fac. Poate aflu cum pot avea si eu un "concediu de gradina" de un an :).
    http://dorinadanila.com/invitatie-la-lectura/

  • Seara buna tuturor!
    Inca din primele pagini citite mi-am dat seama ca romanul "Anul in care te-am intalnit" este unul care ma linisteste. Din totdeauna mi-am dorit un bunic ca Albert Maria, dar nu am avut parte prea mult de niciunul dintre ei. Ultimul a murit cand aveam sase ani. Realizam cat de grava era situatia. Ca atare am indragit toti bunicii intalniti pe viitor, bunicului prietenei mele ii spun "ce mai faci bunicule?", ii ascult cuvintele pentru ca sunt importante...
    Esenta acestui roman sta in puterea de a gasi solutia salvatoare din orice problema! Puterea de a trece peste. Acea voce interioara care ne ghideaza e cel mai autentic lucru pe care ni s-a dat de la Dumnezeu! Am descoperit ca noi suntem Universul si ca exista viata dincolo de moarte. Trebuie doar sa-ti inveti lectia pentru a trece mai departe peste obstacole, altfel ne-am plictisi. :)
    De Cecelia Ahne am mai auzit de la o alta prietena dar nu am mai reusit sa fac rost de vreo carte. Imi doresc cartea asta si multe altele de-ale aceste autoare. Imi place, este pentru sufetul meu.
    https://zuzu07.wordpress.com este adresa blogg-ului meu.

  • Doamne cate am mai auzit de aceasta carte. da m-a facut extrem de curioasa. Toate titlurie autoarei sunt atat de ...inspirationale. Sper sa am sansa sa primesc aceasta carte. Chiar ma gandeam sa scriu o recenzie dae carte. Eu scriu aici: https://omamacurioasa.wordpress.com/

Share
Published by
Iasmy - Literatura pe tocuri

Recent Posts

Foc cu foc – Bogdan Hrib – Editura Tritonic – recenzie

Foc cu foc - Bogdan Hrib - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Foc cu foc…

8 ore ago

Afacerea Chateaubriand – Fred Vargas – recenzie

Afacerea Chateaubriand - Fred Vargas - recenzie Titlu: Afacerea Chateaubriand Autor: Fred Vargas Categorie: Thriller…

2 zile ago

Medalionul domniței – K. J. Mecklenfeld – recenzie

Medalionul domniței - K. J. Mecklenfeld - recenzie Titlu: Medalionul domniței Autor: K. J. Mecklenfeld…

5 zile ago

Fata și frica – Dănuț Ungureanu – Editura Tritonic – recenzie

Fata și frica - Dănuț Ungureanu - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Fata și frica…

5 zile ago

Urzică și oase – T. Kingfisher – recenzie

Urzică și oase - T. Kingfisher - recenzie Titlu: Urzică și oase Autor: T. Kingfisher…

6 zile ago

Răul pe care îl fac oamenii – Sandrone Dazieri – recenzie

Răul pe care îl fac oamenii - Sandrone Dazieri - recenzie Titlu: Răul pe care…

o săptămână ago