Crescut in atmosfera imbibata de arome exotice a restaurantului familial din Mumbai, apartinand bunicului sau, Hassan Haji porneste, dupa moartea mamei lui, impreuna cu restul familiei, intr-o calatorie prin lume, stabilindu-se in cele din urma intr-un orasel din Alpii Francezi, Lumiere. Aici isi vor deschide un restaurant cu specific indian, peste drum de exclusivistul relais al lui Madame Mallory, Le Saule Pleureur. Dar, la scurt timp dupa ce Madame Mallory declanseaza un adevarat razboi gastronomic, in care isi antreneaza vecinii, Hassan isi descopera pasiunea pentruhaute cuisine europeana, devenind, printr-un complex de imprejurari nu tocmai placut, discipolul celebrei chef. Treptat, trecand prin mai multe aventuri si cunoscand in sfarsit si dragostea adevarata, Hassan va deveni un chefparizian foarte apreciat. O poveste despre puterea destinului, despre pasiune si talent, alerta, amuzanta si sensibila, plina de culoarea si miresmele bucatariei indiene si de rafinamentul gastronomiei frantuzesti.
Legături de sânge - Jo Nesbø - fragment Titlu: Legături de sânge Autor: Jo Nesbø Editura:…
Fără niciun regret - Mary Kubica - recenzie Titlu: Fără niciun regret Autor: Mary Kubica…
Foc cu foc - Bogdan Hrib - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Foc cu foc…
Afacerea Chateaubriand - Fred Vargas - recenzie Titlu: Afacerea Chateaubriand Autor: Fred Vargas Categorie: Thriller…
Medalionul domniței - K. J. Mecklenfeld - recenzie Titlu: Medalionul domniței Autor: K. J. Mecklenfeld…
Fata și frica - Dănuț Ungureanu - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Fata și frica…
View Comments
Interesant subiect,mersi fetelor,cred ca o trec pe listuta mea.
locco_smiley_37
Imi plac filmele care ne prezinta concursuri sau alte chestii ce au legatura cu bucataria. :)
Mai intai, cred ca as vedea filmul si la urma as lasa cartea.