-serviţi cu murături şi cartofi natur
Crema: 600 gr brânză dulce+500 ml frișcă lichidă(cutie albastră)+150 gr zahăr pudră+100 ml apă rece+100 ml lapte fierbinte+20 gr gelatină(2 plicuri)+esență vanilie
Jeleul: 300 gr căpșuni(congelate)+100 ml apă+3 linguri zahăr+ 10 gr gelatină
– – se lasă 10 minute să se umfle
amestecăm bine cu gelatina și lăsăm sosul să se răcească,apoi îl punem peste prăjitură și mai dăm la rece
Ornăm cu căpșuni proaspete ,ca cele pe care le-am pus roată pe pereții tăvii.
Poftă Bună!
#reţeteculinare #culinar #literaturapetocuri
Foc cu foc - Bogdan Hrib - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Foc cu foc…
Afacerea Chateaubriand - Fred Vargas - recenzie Titlu: Afacerea Chateaubriand Autor: Fred Vargas Categorie: Thriller…
Medalionul domniței - K. J. Mecklenfeld - recenzie Titlu: Medalionul domniței Autor: K. J. Mecklenfeld…
Fata și frica - Dănuț Ungureanu - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Fata și frica…
Urzică și oase - T. Kingfisher - recenzie Titlu: Urzică și oase Autor: T. Kingfisher…
Răul pe care îl fac oamenii - Sandrone Dazieri - recenzie Titlu: Răul pe care…