Umplutura – se folosește cremă de brânză la cutie amestecată cu mărar și usturoi granulat.
4.
`blatul îl pregătesc după rețeta Arcidaliei folosind 8 ouă, 250 g făină. 100 g zahăr tos, 1 pliculeț de praf de copt, 2 pliculețe de zahăr vanilat și 100 g nucă măcinată.
#reţeteculinare #culinar #literaturapetocuri
Foc cu foc - Bogdan Hrib - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Foc cu foc…
Afacerea Chateaubriand - Fred Vargas - recenzie Titlu: Afacerea Chateaubriand Autor: Fred Vargas Categorie: Thriller…
Medalionul domniței - K. J. Mecklenfeld - recenzie Titlu: Medalionul domniței Autor: K. J. Mecklenfeld…
Fata și frica - Dănuț Ungureanu - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Fata și frica…
Urzică și oase - T. Kingfisher - recenzie Titlu: Urzică și oase Autor: T. Kingfisher…
Răul pe care îl fac oamenii - Sandrone Dazieri - recenzie Titlu: Răul pe care…
View Comments
Multumim pentru retete!
Paste fericit!
Sărbători fericite!