1 cană mică de orez se spală cu puțină apă rece
-1 ceapă mică o tăiem bucățele, o punem în oală în puțin ulei, o călim
-adăugăm ștevia și orezul, punem apă și o punem la fiert
-dacă vreți să fie acrișoară adăugați lobodă sau măcriș tăiate ff fin
-când ingredientele sunt aproape fierte adăugați amestecul de verdeață care vă place și mai lăsați câteva clocote
-adăugăm sare, piper, curry, boia(opțional)
-se poate servi simplă sau dreasă cu smântână frecată cu gălbenuș de ou
Ingrediente:
– 120 g. făină
– sare, piper
– 3 ouă
– 150 g. iaurt
– 500 g. ciuperci champignon
Mod de preparare:
Ciupercile se curată și se spală rapid (dacă stau în apă, absorb prea multă apă). Preparați aluatul din făină amestecată cu sare, piper, ouă, iaurt. Lăsați aluatul 15 minute la “dospit”. Treceți apoi ciupercile prin sos şi le prăjiţi la foc mărişor, în uleimai mult.
Serviți cu catofi piure,nature sau copți
Poftă Bună!
#reţeteculinare #culinar #literaturapetocuri
Viv'Infernum - Strigătele răzbunării - Costin Neață - fragment Titlu: Viv'Infernum - Strigătele răzbunării - …
Ora albastră - Paula Hawkins - recenzie Titlu: Ora albastră Autor: Paula Hawkins Editura Trei…
Umbrele Demiurgului - Mircea Anghel - fragment Titlu: Umbrele Demiurgului - dark fantasy/epic fantasy cu…
Defecte perfecte - Alice Feeney - recenzie Titlu: Defecte perfecte Autor: Alice Feeney Categorii: Thriller,…
Furtuna de zăpadă - Triona Walsh - recenzie Titlu: Furtuna de zăpadă Autor: Triona Walsh…
Romanian Gothic - Bogdan Piticariu - recenzie Titlu: Romanian Gothic Autor: Bogdan Piticariu Editura Lebăda…
View Comments
Yumiiiiii
Mulțumesc pentru rețete! Ciorba de stevie și ciupercile pane le fac săptămâna viitoare! Abia aștept!