Ruină și blestem de Jennifer Armentrout - Colecția Blue Moon

Ruină și blestem, de Jennifer Armentrout – Colecția Blue Moon

Ruină și blestem

Autor:Jennifer Armentrout

Colecția Blue Moon februarie 2021

25.02.2021 la chioșcurile de presă

SECRETE PRIMEJDIOASE ȘI DORINȚE INTERZISE CONDUC LA CONSECINȚE UNEORI ȘOCANTE…
   Trinity și Zayne, Gardianul gargui și Protectorul ei, luptă împreună cu demonii pentru a opri apocalipsa care urmează să se abată asupra omenirii. Deși natura legăturii dintre ei nu permite, sentimentele celor doi se transformă curând în dragoste, astfel încât devine tot mai dificil să se concentreze asupra misiunii. Patrulează în fiecare noapte pe străzi în căutarea Mesagerului, o entitate misterioasă pe care nimeni nu a văzut-o și care ucide Gardieni și demoni deopotrivă, fără discriminare, iar când își dau seama că nu vor reuși singuri, își iau niște aliați neobișnuiți: Roth și cohorta lui. Dar numărul de morți continuă să crească, un complot sinistru iese la lumină, iar Trin descoperă că servește unui scop obscur. Răul răbufnește, iar sentimentele scapă de sub control… ceea ce ar putea însemna distrugerea tuturor.
  Veți citi întreaga poveste în romanul RUINĂ ȘI BLESTEM de Jennifer Armentrout. De joi, 25 februarie, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Colecțiile Blue Moon și Buzz Books ianuarie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

#colectiaBlueMoon #literaturapetocuri #JenniferArmentrout

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.