Colecţia DUO-Editura Philon-Poveşti tulburătoare

Colecţia DUO-Editura Philon-Poveşti tulburătoare

 Poveşti tulburătoare, aventuri care taie respirația și pasiuni care luminează sufletul.

Gen: Historical Romance

1. Rug indian de Virginia Brown

Rug indian de Virginia Brown

   Această carte este foarte revelatoare în privinţa multor fapte şi frământări care au avut loc între indieni şi americani, până când indieni vor fi înfrânţi şi obligaţi să trăiască în rezervaţii.

„El era un pistolar needucat cu înfățișare de prinț…
Ea era sfidătoarea lui captivă…
Două inimi destinate să se înfrunte și să se iubească pe câmpiile sălbatice și nelegiuite din New Mexico!
O poveste de dragoste care a făcut milioane de inimi să bată mai repede. O carte care frige!” (Romantic Times)

„‘Nu lăsă să i se citească pe față gândurile. Rămăse lipsit de orice expresie, cu privirea de nepătruns, cu gura închisă într-un rictus de indiferență. Șoim nu cunoștea mila.”

 

Deasupra lor în înaltul cerului senin plutea un şoim.

2. Masca inocenței de Virginia Henley

Masca inocenței de Virginia Henley

   O carte de cinci stele… o carte desăvârșită! Virginia Henley creează un decor splendid și personaje extraordinare – pline de forță morală, mândrie și senzualitate. Presară povestea cu interesante și frumoase comploturi.Totul prinde viață mai mult că în orice povestire pasionantă de dragoste. Superb detaliată și somptuos înfățișată. -Affaire de Coeur

   Virginia Henley a atins desăvârșirea… Imediat cititorul devine implicat în emoțiile personajelor, simțindu-le dragostea, ura și pasiunea.-Rendezvous

  Atinge noi culmi ale pasiunii, aventurii, senzualității… cu totul remarcabil! O poveste de dragoste excepțional de armonioasă. Cu fiecare roman, Virginia Henley face dovadă forței ei scriitoricești și cititorii sunt minunat recompensați la lectură acestei cărți. Nu vă opuneți seducției acestei spectaculoase povestiri.-Romantic Times

,,Domnișoară Antonia Lamb stătea în fața oglinzii mari, ovale, încruntându-și sprâncenele delicate. Era o frumusețe clasică. Avea ochii mari, verzi, umbriți de gene lungi, negre-ochi ce păreau scluptaţi cu grijă în fildeșul strălucitor al obrajilor-și buze pline senzuale. Cu gesturi nervoase împrăștie pe umeri povara grea a părului de abanos, care i se revarsă între-o cascadă, lăsând totuși la vedere, prin dantele corsajului, sânii tineri, pietroși.

-Sunt așa mici, se plânse ea..”

   Antonia și Anthony doi frați gemeni:Tutore-Adam Savage proprietarul plantație Leopard’Leap din Ceylon. Ce le rezervă viitorul celor doi fraţi gemeni și cum va gestiona Adam situația, mai ales că Antonia se va deghiza și va lua locul fratelui ei proaspăt moştenitor al moșie Lamb, veți citi în această superbă carte.

3. Desperado de Rebecca Brandewyne

Desperado de Rebecca Brandewyne

  Araminta Winthrop urmează să fie mireasa unui bărbat pe care nu l-a iubit niciodată. Dar un bandit îmbrăcat în negru năvălește  cu focuri de armă la nunta ei. Araminta devine astfel prizoniera unui bărbat pe care nu-l iubește, dar de la care va învăța ce înseamnă adevărată dragoste.

,,Când bărbatul se aplecă să o cuprindă, Araminta se gândi că figura sa dură, batjocoritoare, era îndulcită de o urmă de admirație și regret; însă imaginea fu fugară și ea crezu că trebuie să fi fost o iluzie creată de lumina lumânărilor și de umbre.”

,,Urma să petreacă noaptea nunții cu cel mai mare dușman al soțului ei.”

,,În ziua în care ai să devii soția lui Judd Hobart, ai să devii dușmanul meu! Cu fiecare lovitură de copită a calului care îi răsuna în urechi, cuvintele lui Ringo reveneau în mintea Aramintei.

Nu-l crezuse; nu dorise să-l creadă, să se gândească la faptul că el întra-adevăr se va întoarce….După ce el o sărutase în acea dimineață realiză că trebuie să existe o oarecare afecțiune pentru ea în el, chiar dacă nu-i spusese asta, și pusese pe seama acestui motiv faptul că el nu voia să se mărite cu Judd-deși simțul realității îi dicta că trebuie să fie mai mult de atât.”

4. Noaptea ultimului păcat de Meagan McKinney

Noaptea ultimului pacat - Meagan McKinney

   Noaptea ultimul păcat va reuși să va surprindă cu personajele puternice, încăpățânate, dar din păcate ce sunt marcate de trecut. Trebuie să recunosc, nu mă așteptăm să îmi placă atât de mult și chiar sunt recunoscătoare unei prietene pentru că mi-a recomandat-o cu mult timp în urmă.

   El este un tâlhar, ea este o victimă, cei doi au suferit pentru anumite greșeli, rănile din suflet i-a marcat, iar cele fizice au fost ca o plată pentru propria viață. Gesturile lui Cain sunt un adevărat mister pentru Christal, în loc să-l urască, ajunge să nutrească anumite sentimente și este recunoscătoare pentru tot ce face benevol, dar teama o împiedică să meargă mai departe. Cain riscă foarte multe ajutând-o, dar nu poate fi indiferent, fără el ar fi ajuns o victimă sigură. Ar putea fi deconspirat, dar simte că trebuie să îi fie alături.

    Cu NOAPTEA ULTIMULUI PĂCAT, autoarea ne oferă o nouă şi captivantă poveste de dragoste, plină de pasiune şi romantism, o poveste deosebită ca oricare alta întâlnită în scrierile din ultima vreme.

Un roman care ne taie respiraţia! NEW YORK TIMES

Fără greşeală…năvalnică…minunată!  THE TIMES PICAYUNE

5. Trecut fatal de Linda Sandifer

Trecut fatal de Linda Sandifer

EA ERA IREALĂ LA FEL CA VÂNTUL

      Sky McClellan…a existat ea cu adevărat? Agentul Matt Riordan credea că a văzut-o într-o noapte plimbându-se în tăcere în jurul focului. Şi de atunci a rămas vrăjit de frumuseţea cu păr negru. Dacă zvonurile erau adevărate, această misterioasă sălbăticiune trăise singură în munţi ani de zile. Misiunea lui era s-o aducă înapoi la civilizaţie cu orice preţ. N-a încetat căutarea până n-a găsit-o, capturând-o într-o îmbrăţişare fierbinte…

        EL ERA MAI PERICULOS DECÂT CREDEA EA

      Trecuse şapte ani de când masacrul familiei ei o alungase din rândul albilor. Dar acum, un străin bronzat, cu ochi albaştri veni în căutarea ei…Un om periculos care i-ar putea răpi libertatea. Sfâşiată între dorinţă şi spaimă, Sky îşi dă seama că nu poate scăpa de pasiunea adâncă pe care Matt i-a trezit-o în inima ei înfometată…
   O pasiune care o înlănţuie trup şi suflet, despre care n-a ştiut niciodată că există…

-,,Ca şi tine, şi eu am văzut-o pe femeia-ce-se-mişcă-odată-cu-vântul. A devenit o mare legendă printre oamenii noştri. În nopţile întunecate vine la mine, cum ţi s-a întâmplat şi ţie. Stă dincolo de foc. Acolo unde stai tu acum. Dar dacă clipesc dispare…şi tot ce rămâne e fumul ce iese din foc. Unii spun că e Red Sky McClellan, fata lui Chilsipee. Dar trebuie s-o uiţi pe Femeia Vântului, ca şi ceilalţi. Ea nu te poate ajuta să-i găseşti pe oamenii pe care-i cauţi.”

,,În timp ce se îmbrăca, o urmărise trăgându-şi costumul de călătorie. O văzuse apoi privind cu dor spre hainele ei din piele şi trecându-şi o mână peste ele cu dragoste ca şi cum ar fi renunţat la o părticică din ea însăşi. Era oare, în inima ei, mai mult indiancă decât albă? Putea oare renunţa vreodată la libertatea pe care o avusese pentru hotarele închise ale civilizaţiei? Se întreba cu o îngrijorare dacă ea va putea face parte vreodată din altă lume decât cea pe care o lăsase în urmă ei. De mult dorise o fermă şi o femeie care să-l iubească şi să-l aline după o zi grea de muncă. Visul se întorcea, şi el voia ca femeia aceea să fie Sky McClellan. Acum, că o cunoscuse în cel mai intim mod posibil, viaţa fără ea i-ar fi fără rost, mai mult decât fusese înainte.”

6.Parfumul primejdios al seducţiei de Sandra Donovan

Dulce inocență 

   Când moartea neașteptată a părinților a lăsat-o în voia unui protector desfrânat, Sara Clayton, se bucură de șansa de a evada din orașul natal, St.Louis, pentru a deveni profesoară în teritoriul New Mexico. Dar n-a visat niciodată că, în timpul călătoriei,va întâlni un bărbat a cărui privire întunecată, arzătoare, va declanșa în adâncul ei dorințe misterioase și nestăpânite. În timpul îmbrățișărilor fierbinți ale lui Rafael Delgado, Sara își dă seama că ea însăși își dorea aceste lecții de pasiune și plăcere. Sărutările lui înflăcărate îi topesc orice apărare, mângâierile lui incandescente  îi vrăjesc pentru totdeauna inima…și determină inocenta ei frumusețe să ardă până la completa capitulare, la atingerea lui magnetică.

 Dorință sălbatică

   Jumătate spaniol și jumătate comanş, Rafael s-a simțit întotdeauna un outsider…chiar și printre ai săi. Dar chiar mai violentă decât ura s-a dovedit atracția mistuitoare pentru zâna cu păr de argint, pe care a întâlnit-o în primejdioasa călătorie de-a lungul ținuturilor sălbatice, la întoarcerea spre hacienda familiei sale. Și când, în sfârșit, ajunseră în deșert, în preajma munților cu vârfurile în nori, Rafael a știut că ea trebuie să fie a lui cu orice preț. Sub cupola unui cer veșnic, presărat cu stele, el a întins-o alături de el…și,în timp ce-i mângâia curbele delicate și-i dezmierda pielea catifelată, și-a făgăduit că, doar pentru acea seară, va lasă deoparte mândria și onoarea și va face din dulcea lui Sara o elevă inimoasă în sălbaticele și impetuoasele căi ale dragostei.

7. Joc primejdios de Deborah NigroJoc primejdios de Deborah Nigro

 

Shirley își înlănțui brațele în jurul gâtului lui Roy. Fără a ști ce face, îi mângâie cu gingășie pieptul. Buzele lui Roy alunecară fierbinți și flamande peste pielea ei. Un ultim rest de rațiune o preveni pe Shirley că nu trebuie să permită ceea ce se întâmplă, dar niciodată până acum nu a simțit o dorința atât de intensă. Poate n-o să mai simtă niciodată ceva asemănător, dar va rămâne din nou cu amintirea. La dracu cu rațiunea!

8. Cu flăcări în sînge Joyce VarneyCu flăcări în sînge Joyce Varney

A fost adevărat ce s-a întîmplat ieri seară sau a fost doar un vis? Îl iubește pe KEN MORGAN sau, așa cum a spus el, numai îl dorește?

 

„Simți iarăși sărutul lui, căldură trupului care îi trezea acea beție a simțurilor.
Cînd în sfîrșit s-a întins în pat, a strîns perna în brațe, gîndindu-se la el. Cum ar fi fost să doarmă cu el în pat, s-o mîngîie și să adoarmă în brațele lui? Nopți la rînd, fără sfârșit…
În acea seară Gloria a adormit plîngînd.”

9. Pasiuni fără sfârșit de Margaret Brownley

 

Laura nu mai îndrăznea să se miște sau să respire. Apoi, în sfârșit el îi acoperi gura cu un sărut nesfârșit, blând și afectuos. Corpurile lor se apropiară într-o chemare nestăvilită. Delicateţea blândă a lui Devon i se părea insuficientă. Vroia mai mult. Mâinile lui Devon erau calde și hotărâte. Totul părea prea frumos că să fie adevărat. Brusc Laura se opri. De ce făcea asta? Pentru sex fără dragoste?

  Povestea unei iubiri care s-a născut pe ruinele a două suflete la un pas de pieire. O poveste în care atracția sufletească învinge impulsurile trupului și le dă alte înțelesuri.

10. La capătul speranței de Jane Edwards

La capătul speranței de Jane Edwards

La capătul speranței de Jane Edwards

11. Magia amintirilor de Doris Johnson

Magia amintirilor de Doris Johnson

 

Colecţii Cărţi

Verifică disponibilitatea cărţilor pe Anticariat virtual şi librărie.net

 

4 COMMENTS

    • Multumim, Oana! Noua ne plac. Am citit cartile in perioada in care nu prea exista pe piata alternative, ma refer la genul historical romance. Este o colectie buna, desi nu se poate spune ca ar fi cine stie ce lectura de analiza. Sunt carti relaxante, usurele, dar ne plac astfel de lecturi 🙂 Si asa cum ai scris si tu..niciodata sa nu spui niciodata. Mi s-a intamplat la genul fantasy. credeam ca nu o sa imi placa, dar m-am inselat 🙂 Mai am de abordat genul horror, aici nu m-am implicat, inca 🙂 in rest am atacat toate genurile 🙂

  1. Am vânat aceste carti cu disperare! Ma bucur sa le am pe majoritatea.am lipsa doar Rug Indian(deși l-am avut de 2ori in biblioteca),pe care l-am făcut cadou!pentru genul românce sunt minunate! Multumim ca ati adus în prim plan di aceste carti mai vechi!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.