Dacă vă întrebaţi cu ce puteţi servi acest sos, I am here: cu cartofi prăjiti, cu friptură, cu cartofi fierţi sau pur şi simplu servit pe o bucată de pâine prăjită. E foarte bun şi se prepară foarte uşor, musai să-l încercaţi şi voi!
Ali = usturoi, oli = ulei!
– 6 căţei usturoi;
– ulei;
– sare.
1) Curăţăm usturoiul.
2) Într-un mojar punem usturoiul şi sarea. Zdrobim bine.
3) Adaugăm treptat ulei. Atenţie! Nu puneţi mult ulei odată pentru că se va tăia şi nu vom obţine ceea ce ne dorim.
4) Când se formează o pastă bine legată ne oprim din turnat ulei şi îl servim.
Poftă Bună!
Foc cu foc - Bogdan Hrib - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Foc cu foc…
Afacerea Chateaubriand - Fred Vargas - recenzie Titlu: Afacerea Chateaubriand Autor: Fred Vargas Categorie: Thriller…
Medalionul domniței - K. J. Mecklenfeld - recenzie Titlu: Medalionul domniței Autor: K. J. Mecklenfeld…
Fata și frica - Dănuț Ungureanu - Editura Tritonic - recenzie Titlu: Fata și frica…
Urzică și oase - T. Kingfisher - recenzie Titlu: Urzică și oase Autor: T. Kingfisher…
Răul pe care îl fac oamenii - Sandrone Dazieri - recenzie Titlu: Răul pe care…
View Comments
Robert mersi pentru reteta. Sotul meu face la fel mujdeiul de usturoi :) . Alaturi de cartofi prajiti si mamaliguta este o minunatie :)
Adevarat!
Am mancat si eu, doar ca eu am combinat acest sos cu peste. E foarte bun si pe paine! :)
Am sa incerc si eu!
De fiecare data cand mananc cartofi prajiti nu uit de acest sos delicios!
Ma bucur ca-l pregatesti si tu!
Interesant :) La noi se poartă mujdeiul :D
;)
Sosul este foarte bun,merita sa-l incercati!bravo robert! locco_smiley_10 locco_smiley_10
Multumesc, Arci!