04.04.2014 „Jocul dragostei” de Eloisa James / Libertatea pentru femei

04.04.2014 „Jocul dragostei” de Eloisa James / Libertatea pentru femei

1Vineri, 04.04.2014 apare cartea „Jocul dragostei” de Eloisa James. Aceasta poate fi achizitionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

„Lady Roberta, unica fiică a unui marchiz boem, care scrie poeme nesfârșite, își dorește un soț care să nu știe nimic despre poezie. Dar singura șansă pentru a se îndrăgosti și a se căsători este să se îndrepte spre Londra, acolo unde poate participa la balurile organizate de verișoara ei, ducesa Jemma Beaumont. Jemma îi explică Robertei că a fi ducesă e un defect. Ducesele se poartă urât, sunt incurabil de superficiale, capricioase – când vine vorba de bărbați și își disprețuiesc soții.
Cu toate astea, o va aranja pe Roberta ca să arate ca o prințesă din povești la bal și apoi o va mărita cu cine își dorește.

Ducele de Villiers, putred de bogat, este un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată… până când o vede pe Roberta. Dar și Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta, de aceea este hotărât să împiedice căsătoria ei cu ducele, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită.”

 

5 COMMENTS

  1. In volumul 6 al seriei va fi ovestea Jemmei si a lui Beaumont, iar in vol. 7 a lui Villiers.
    Mie mi-au placut foarte mult, toti trei!

  2. Anais, mersi! Si eu as fi curioasa sa le aflu povestea celor doi. Cred ca daca cei de la Litera au inceput seria, poate o si continua. Sa nu ne lase in suspans-zic si eu. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.