Titlul original: Phoenix FallingRevelatia de Mary Jo Putney
Seria Starting Over: 1.Focul ascuns(The Burning Point- 2000), 2. Revelatia (Phoenix Falling –2002, publicat si in 2013), 3.An Imperfect Process-2003
Cotatie Goodreads: 3.94
Gen: contemporan romance

Cartea a mai aparut si cu titlul de “The Spiral Path” in ianuarie 2002.

DETALII CARTE

Desi se indreapta cu pasi mari catre un divort, Raine Marlowe isi convinge enigmaticul sot, pe superstarul Kenzie Scott, sa joace rolul principal in filmul pe care vrea sa il realizeze.
Kenzie este de acord, dar nu realizeaza cat de periculos de aproape secretele personajului se identifica cu ale lui. Scenariul scris de Raine in ceea ce priveste trecutul personajului masculin este identic cu al lui. Stia Raine de trecutul lui Kenzie sau a fost doar imaginatie, fara sa aiba nicio legatura cu sotul ei?
Scandalul care se contureaza va exploda si cariera lui Kenzie este pe cale de-a fi distrusa.

Precum pasarea Phoenix, Kenzie se va ridica din cenusa si chinuri si va incerca sa isi construiasca o noua viata.
Pe Raine o indeparteaza din viata lui, dar tanara stie ca, este poate singura persoana care il poate ajuta sa se impace cu trecutul. Daca nu va reusi sa-l ajute, atunci il va pierde pe singurul barbat pe care l-a iubit vreodata.
Povestea unui cuplu din lumea hollywoodiana, care va incerca sa vindece rani inca sangerande. O lupta cu secretele trecutului, cu iubirea tinuta sub un paravan, cu realitatea vietii.
Vor fi destul de puternici sa isi salveze casnicia? Cine va invinge, trecutul sau viitorul? Iubirea are vreo importanta?

Cartea Revelatia de Mary Jo Putney, apare in colectia “Carti Romantice”-Libertatea pentru femei, in data de 20.03.2015.

signature_15

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

9 COMMENTS

  1. Multumesc pentru prezentare, chiar eram curioasa, nu am citit pana acum carti contemporane ale autoarei!

  2. Sper sa va placa si aceasta poveste. Desi ai un sentiment putin ciudat, cand citesti Mary Jo Putney contemporan. Ne-am obisnuit cu historical si cu trecerea asta la un alt gen parca inca nu reusesti sa te obisnuiesti.Dar scrie bine.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!