Cărțile din colecțiile Blue Moon, New Moon

Cărțile din colecțiile Blue Moon, New Moon

Săptămâna viitoare va fi una plină de apariții la chioșcuri numai una și una. Iată-le pe primele dintre acestea, din colecțiile Blue Moon, respectiv New Moon:

 1.ȚARINA de Ellen Alpsten – 08.12.2020, la prețul de 29,99 lei

  Captivant și bogat în detalii istorice, romanul redă cu măiestrie viața colorată și epoca interesantă în care a trăit Ecaterina I a Rusiei, o femeie extraordinară, a cărei dorință de a ajunge la putere avea să transforme Imperiul Țarist.

2.TOT ACEST TIMP de Mikki Daughtry, Rachael Lippincot – 09.12.2020, la prețul de 49,90 lei.

  Kyle suferă un accident de mașină în care prietena lui moare și rămâne cu o traumă cerebrală. Și Marley se confruntă cu o pierdere cumplită, pentru care se consideră vinovată. Pe măsură ce încearcă să-și vindece rănile unul altuia, sentimentele celor doi tineri devin tot mai puternice. Poți găsi dragostea adevărată după ce ai pierdut totul?

3. CEI CE SUNT IUBIȚI de Victoria Hislop – 11.12.2020, la prețul de 29,99 lei.

  Atena 1941. Ocupația nazistă aruncă Grecia într-o sărăcie lucie. Themis se alătură mișcării de rezistență și se înscrie în armata comunistă, unde cunoaște iubirea și ura în formele lor cele mai extreme. Închisă pe insulele unde sunt exilați prizonierii politici Themis întâlnește o altă prizonieră a cărei soartă se împletește cu a ei în moduri nebănuite și trebuie să aleagă între principii și dorința de a fi liberă.

Noutăți editoriale

Cărțile din colecțiile Blue Moon, New Moon – Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.