Colecția Blue Moon iunie 2019
Literaturapetocuri.ro

Colecția Blue Moon – romanele publicate în luna iunie 2019

    Colecția Blue Moon iunie 2019, o colecţie frumoasă cu romane interesante.

    Romanele care le vor fi publicate în colecția Blue Moon. în luna iunie, și vor fi disponibile la punctele de difuzare a presei, astfel:

1. Nouăsprezece minute, de Jodi Picoult – 04.06.2019

   În romanul „Nouăsprezece minute” citim despre Peter Houghton, un adolescent de șaptesprezece ani din Sterling, New Hampshire, a îndurat ani întregi de abuzuri verbale și fizice din partea colegilor de clasă. Cea mai bună prietenă a sa, Josie Cormier, a cedat presiunii și își petrece timpul cu cei care deseori instigă la hărțuire. O ultimă agresiune îl face pe Peter să cedeze și îl determină să comită un act de violență care schimbă pentru totdeauna viețile locuitorilor din Sterling.

   Chiar și cei care nu se aflau în școală în acea dimineață se trezesc cu viața dată peste cap. Printre aceștia se numără și Alex Cormier, judecătoarea de la Curtea Supremă care a primit cazul Houghton și a cărei fiică, Josie, a fost martoră la evenimentele ce au avut loc. Ea este obligată să decidă dacă trebuie sau nu să se ocupe de cel mai important caz din cariera sa, știind că acest lucru va provoca o prăpastie și mai mare în relația cu fiica ei fragilă din punct de vedere emoțional. Între timp, Josie pretinde că nu-și amintește ce s-a întâmplat în ultimele minute ale atacului lui Peter. Sau își amintește? Iar părinții lui Peter, Lacy și Lewis Houghton, examinează neîncetat trecutul încercând să-și dea seama ce au făcut sau au spus ca să-l împingă pe fiul lor la un gest atât de extrem.

   „Picoult scrie povești pline de tensiune despre familii disfuncționale, trădare și ispășire… Felul în care descrie ritualurile adolescenței contemporane este excepțional: nu ezită, nu emite judecăți și o face într-un mod complet detașat.“ Washington Post

„Cărțile lui Jodi Picoult explorează toate nuanțele de gri într-o lume prea adesea judecată în alb și negru.“
St. Louis Post-Dispatch

La toate punctele de difuzare a presei la preţul de 19,99 lei.

Nouăsprezece minute de Jodi Picoult
literaturapetocuri.ro – Litera

2. Soţia Engleză, de Lauren Willig – 11.06.2019

Detalii în curând pe pagina facebook Litera.

3. Caruselul iubirii, de Chiara Gamberale – 14.06.2019 – prezentare aici

„Acest roman nu seamănă deloc cu altele. E un fel de lampă a lui Aladin, un obiect oarecum magic!“
Vanity Fair

Caruselul iubirii - Chiara Gamberale - Editura Litera
Literaturapetocuri.ro – Litera

4. Şcoala nopţii, de Deborah Harkness – 18.06.2019

  Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși.

   Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cunoscut sub numele de Școala Nopții. Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea. O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

„Fanii romanului de debut al lui Harkness, Cartea pierdută a vrăjitoarelor, vor fi încântați… Harkness le oferă și în acest volum suficient romantism și emoție pentru a-i face să dea paginile cu sufletul la gură. Cititorii îl vor devora.“

Şcoala nopţii de Deborah Harkness
Literaturapetocuri.ro – Litera

Cărţi apărute în colecţia Blue Moon

Apariţii cărţi

3 COMMENTS

  1. Vreau sa citesc cele 19 minute! Scoala Noptii e geniala, as reciti-o cu mare placere 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.